TİP ADAYI YILMAZ: MECLİSTE EN ÇOK ONLARDAN HESAP SORACAĞIZ
Manşet Haber 6.05.2023 10:21:46 0

TİP ADAYI YILMAZ: MECLİSTE EN ÇOK ONLARDAN HESAP SORACAĞIZ

TİP ADAYI YILMAZ: MECLİSTE EN ÇOK ONLARDAN HESAP SORACAĞIZ






Türkiye İşçi Partisi Adana 1. Sıra Milletvekili Adayı Duygu Yılmaz, adaylıktan çekildiği yolundaki iddiaların AkP’lilerin yaptığını ifade ederek, “Mecliste en çok





onlardan hesap soracağım” dedi.





Adana’da ataması yapılmayan ve meslektaşları için mücadele verdiğini, Özel Sektör Öğretmenleri Sendikası Kurucusu olduğunu ifade eden TİP Adana 1. Sıra Milletvekili Adayı Duygu Yılmaz, sosyal medya hesabından çekildiği yolundaki iddialara şöyle yanıt Verdi:





“Hakkımda adaylıktan çekildi şeklinde bir rivayet çıkmış. Bunu AKPlilerin veya eski AKPlilerin yaptığını düşünüyorum. Çünkü mecliste tüm Adana halkı ve tüm öğretmenler adına en çok onlardan hesap soracağım.









Asgari ücretin altında çalıştırılan, dersliklerde kendilerine bir sandalye bile çok görülen, ataması yapılmayan tüm öğretmenler adına söz veriyorum. Kaçacak delik arayacaksınız!”





Seçim çalışmalarını Adana’da etkin sürdürdüklerini ifade eden TİP Adana Milletvekili Adayı Duygu Yılmaz, Karataş’ta esnaf ve halk ziyaretinde, “Seçime günler kala Adana’da gidilmedik tek bir ilçe girilmedik tek bir sokak bırakmayacağız. Emeğimizle, inancımızla, umudumuzla mücadeleye devam ediyoruz, edeceğiz!” diye konuştu.





KADIN MÜCADELESİNİ SAVUNACAĞIZ!





TİP Adana 1.  sıra Milletvekili Adayı Duygu Yılmaz, kadın mücadelesini her alan ve platformda savunmaya devam edeceklerini de belirterek, “Kadınlara yönelik düşmanlığa, Şiddetin her türlüsüne ve tacize, Kadınların ikinci sınıf insan muamelesi görmesine, Emeğinin sömürülmesine, Toplumsal yaşamdan dışlanmasına karşıyız ve İstanbul sözleşmesi’ne derhal geri döneceğiz!” dedi.



Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

32.9° / 20.4°