TMMOB’nin 6 Odasında Seçim Var
Manşet Haber 15.01.2016 16:18:55 0

TMMOB’nin 6 Odasında Seçim Var

TMMOB’nin 6 Odasında Seçim Var

TMMOB’ne bağlı Makina Mühendisleri, Mimarlar, Harita ve Kadastro Mühendisleri, Gıda Mühendisleri, Maden Mühendisleri ve Çevre Mühendisleri Odası Adana Şubelerinin Olağan Genel Kurulları 16-17 Ocak tarihlerinde yapılacak.

mmo_demokrat_danisma_2015MMO Adana Şubesi’nde 4 dönem başkanlık yapan Hüseyin Atıcı’nın aday olmadığı Demokrat Mühendisler Grubu Hasan Emir Kavi, Hüseyin Kalantar, Mustafa Demiryürek, Ümit Galip Uncu, Erol Zorlu,  Arzu Pekdur ve Uğur Özel’den oluşan listeyle yönetime aday oldu. MMO Adana Şube Yönetim Kurulu Başkan Adayı Hasan Emir Kavi, “Yüreği insan sevgisi ve yurtseverlikle dolu Birliğimizi, Odamızı, Şubemizi ne mevcut iktidarın her geçen gün arttırdığı baskı ve yıldırma politikaları, ne de geçmişte görüldüğü gibi hiçbir güç bu yoldan geri döndüremeyecektir. Bu yük ağır, bu sorumluluk büyük. Ancak bizler, birlikte tasarlayan, birlikte üreten ve birlikte paylaşan üyelerimizin çok değerli destek ve katkılarıyla, örgütüne omuz vermesiyle bu sorumluluğu alıyoruz. Mesleğimizin, ülkemizin, halkımızın ve üyelerimizin temel çıkarları için tüm gücümüzle çalışacağız. Bu irade, bu özgüven bizlerde var.” dedi.

MİMARLAR DA SEÇİME GİDİYOR

adana_mimarlar_cagdas_grupMimarlar Odası Adana Şubesi Çağdaş Mimarlar Grubu Yönetim Kurulu Adayları Nusret Baş, Önem Cihangir, Demet Erke Yaptı, Göksel Kirecçi, Rabia Doğan, Abdullah Altuğ ve Barış Altıok’tan oluşan ekiple yönetime talip olduklarını açıkladı. Mimarlar Odası Adana Şubesi adaylarından Nusret Baş, “Geleceğimizi Birlikte tasarlamaya, birlikte yönetmeye adayız” dedi.

hasan_zengin_hkmoÖte yandan,  Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası’nda 18 yıl başkanlık yapan Hasan Zengin aday olmadı. Tek liste ile gidilecek HKMO’nda Yaşar Tanrıverdi başkan adayı olurken, yönetimde Ali Kuzu, Şule Bahar Ünnü,  Cavit Ant, Şafak Fidan,  Dilek Bozkurt, Mehmet Ardıç’ın yer alacağı öğrenildi.

TMMOB’ne bağlı Maden Mühendisleri Odası’nda Sabahattin Sakatoğlu, Çevre Mühendisleri Odası’nda ise Kenan Doğan’ın aday oldukları açıklandı.

 

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

32.4° / 21.6°