<strong>TOPLU TAŞIMADA KLİMA AÇMA ZORUNLULUĞU VAR</strong>
Manşet Haber 7.07.2023 10:25:21 0

TOPLU TAŞIMADA KLİMA AÇMA ZORUNLULUĞU VAR

TOPLU TAŞIMADA KLİMA AÇMA ZORUNLULUĞU VAR






Adana Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler, toplu taşıma araçlarında klima denetimini sürdürüyor. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar da bizzat denetleme yaptı. Karalar, toplu taşıma araçlarında vatandaşların klimalı ortamda, yaz sıcağından etkilenmeden seyahat etmelerini sağlamak için çaba sarf edildiğini söyledi.





Belediye otobüslerinde klima denetimlerine katılan ABB Başkanı  Zeydan Karalar, “Kentimizde yaz aylarında toplu taşımada klima açmak zorunludur. Hava sıcaklığının arttığı şehrimizde vatandaşlarımızın rahat ve konforlu seyahat edebilmesi için denetimlerimizi sıklaştırıyoruz. Klima çalıştırmadığını tespit ettiğimiz toplu taşıma araçlarına yasal işlem uyguluyoruz” dedi.









Göreve başladığı günden bu yana kentin her noktasında hemşehrileriyle buluştuğunu da ifade eden Karalar, Atatürk Parkı’nda Adanalılarla bir araya geldi. Zeydan Karalar “Adana'mızın en değerli parklarından Atatürk Parkı'nda hemşehrilerimizle buluştuk. Emeklilerimizin çay sohbetine ortak olduk, gençlerimizle gelecek beklentilerini konuştuk.” dedi.



Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

38.7° / 24.7°