“TOPRAKLARIMIZ KOLAY VATAN OLMADI”
Manşet Haber 5.09.2018 10:50:43 0

“TOPRAKLARIMIZ KOLAY VATAN OLMADI”

“TOPRAKLARIMIZ KOLAY VATAN OLMADI”

Adana Ticaret Borsası Başkanı Şahin Bilgiç, Adana’daki bütün sivil toplum örgütleriyle birlikte çalışmaktan mutluluk duyacaklarını ifade etti.
Adana Toros Dernekleri Federasyonu Başkanı Cenap Erol ile yönetimi Ticaret Borsası yönetimini ziyaret etti. Yönetim Kurulu Üyeleri Zeynel Cebeci, Kubilay Vursavuş, Yaşar Usanmaz, İdris Çevikalp ve Abdullah Kılınç ile birlikte gerçekleştirilen ziyarette Toros Dernekleri Federasyonu Başkanı Cenap Erol, şunları söyledi;
“ATB yönetimi Adana’ya, Adanalı’ya yakışan dev bir tesis kazandırmışlar. Son yıllarda Sivil Toplum Kuruluşları’nın birlik beraberlikle mücadele vermesi bizleri onurlandırıyor hem de gururlandırıyor.” dedi.
Federasyon olarak Avrupa Birliği ve Birleşmiş Milletlere sunulan 123 projede ilk 3’e giren, Turizm Bakanlığı’nda kabul gören ‘Mavi Kelebek Projesi’ ve ‘Torosları Aşan Engelliler’ projelerinin tamamlandığını söyleyen Erol, “Amacımız Torosların eteğindeki ilçelerimizi turizme kazandırmak. Valilik, Adana Ticaret Odası, Büyükşehir Belediyesi, Kültür Müdürlüğü ve Çukurova Üniversitemizle birlikte yeni projeler hazırlıyoruz. Bulgaristan, İtalya ve İspanya ile eş grup olarak bir çalışmamız olacak.” diye konuştu.
ATB Meclis Başkanı Osman Bağış, ATB Başkan Yardımcısı Sabahattin Yumuşak, Yönetim Kurulu Üyeleri Hamit Tezcan, Şahin Güneşer ve Yasin Milli ile Genel Sekreter T. Gökhan Özrtürk'ün hazır bulunduğu ziyarette bir ülkenin gelişmişliğinin STK’ların gelişmişliğiyle orantılı olduğunu belirten Ticaret Borsası Başkanı Şahin Bilgiç, “Gelişmiş ülkelere bakıldığında STK’ların gelişme düzeylerinin yüksekliği görülmektedir. Adana ve bölge adına Adana’daki bütün sivil toplum örgütleriyle birlikte çalışmaktan ATB olarak mutluluk duyarız. Topraklarımız kolay vatan olmadı. Çok ciddi emek var, alın teri var, gözyaşı var, kan var. Güzel topraklarımıza hizmet için platformunuzun gayretleri görülmektedir. Allah razı olsun. Takdir ediyoruz. Bölgemiz menfaati için her türlü birlikteliğe manen ve madden hazırız.” şeklinde konuştu.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

31.6° / 22°