TOROSLAR EDAŞ’TAN ADANA YATIRIM AÇIKLAMASI
14.05.2024 09:51:00 0

TOROSLAR EDAŞ’TAN ADANA YATIRIM AÇIKLAMASI

Yağmur yağınca elektriklerin sık sık kesildiği Adana’da, Toroslar EDAŞ, Adana’da kesintisiz elektrik dağıtımı yapıldığını açıkladı.

Toroslar EDAŞ, Adana’da yılın ilk 3 ayında müşteri ve çözüm odaklı yaklaşımı sayesinde başarılı çalışmalara imza atıldığını açıkladı.

Toroslar EDAŞ’tan yapılan açıklamaya göre, Adana’da hizmet verdiği 13.458 trafo ve 38.219 kilometre hat uzunluğunda sürdürülebilir ve kesintisiz enerji sağlanabilmesi amacıyla bakım, yenileme ve yatırım çalışmalarını sürdürdü. 

Daha aydınlık bir Adana için Çukurova, Seyhan, Sarıçam, Yüreğir, Ceyhan, Yumurtalık, Karaisalı, Karataş, Pozantı, Kozan, İmamoğlu, Aladağ, Feke, Saimbeyli, Tufanbeyli’de 2.198 aydınlatma armatürünün bakımını gerçekleştiren Toroslar EDAŞ ekipleri, bölgede 1 pano ile 11 trafo ve 199 dağıtım merkezini de elden geçirdi. Ayrıca kentte 635 Km’lik hattın bakımı tamamlandı.

Toroslar EDAŞ, sektörün değişen dinamiklerine odaklanarak faaliyetlerini insan, çözüm ve inovasyon odağında sürdürmeye devam ediyor. Adana’da hizmet verdiği 1 milyondan fazla müşterisine daha iyi hizmet vermek amacıyla toplam 3 kilometrelik yeni yer altı hattı tesis eden Toroslar EDAŞ ekipleri, kentte 9 yeni aydınlatma armatürünün montajını da tamamladı. Ayrıca yeni 2 elektrik panosu ve 3 trafo merkezi montajı da tamamlandı.

Söz konusu bakım, onarım ve yatırım rakamları ile Toroslar EDAŞ 2024 yılının ilk 3 ayında koymuş olduğu hedefleri başarıyla gerçekleştirdi.

Müşteri odaklı yaklaşımla 7/24 hizmet sunan Toroslar EDAŞ, www.toroslaredas.com.tr, Toroslar 186 Mobil Uygulaması, 0(322) 186 00 00 numaralı WhatsApp İhbar Hattı ve 186 numaralı Müşteri Hattı’ndan tüm müşterilerinin soru ve sorunlarını dinleyerek çözüm bulmaya devam ediyor. 

Enerjisa Dağıtım Şirketleri’nin Başkent EDAŞ ve Ayedaş ile birlikte elektrik dağıtımındaki 3 şirketinden biri olan Toroslar EDAŞ, 2016 – 2020 yıllarını kapsayan son tarife döneminde Türkiye’deki 21 dağıtım şirketi arasında en çok yatırımı yapan şirket oldu.

Toroslar EDAŞ’ın Adana’da bakım ve yatırım çalışmaları hız kesmeden sürecek. 

ELEKTRİK KEİNTİSİ ÖNLENEMİYOR

Toroslar EDAŞ’ın yatırım açıklamasına rağmen Adana’nın merkez Çukurova, Seyhan ve Yüreğir başta olmak üzere elektrik kesintilrinin sık sık yaşanması da tepkilere neden oluyor. Hafta içerisinde yağan yağmurlarda da elektrik kesintilerinin yaşanması karşısında Toroslar EDAŞ’ın yapacağı açıklama da merakla bekleniyor

 

 

 

 


Anahtar Kelimeler: TOROSLAR ADANA YATIRIM AÇIKLAMASI

YAZARLAR

36.2° / 24.7°