TRAFİKTE MOTOSİKLET DENETİMİ
HABERLER 22.10.2017 16:19:29 0

TRAFİKTE MOTOSİKLET DENETİMİ

TRAFİKTE MOTOSİKLET DENETİMİ

Adana’da gürültü kirliliğini önlemek amacıyla motosiklet sürücülerine yönelik gerçekleştirilen trafik denetimlerinde 32 motosiklet trafikten men edildi, 42 motosiklet sürücüsüne de kurullara uymadığı gerekçesiyle para cezası uygulandı.
İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, vatandaşların güven içerisinde seyahat edebilmelerini sağlamak, meydana gelen trafik kazalarını azaltmak, can kaybı ve ekonomik kayıpları önlemek ve insanlar üzerinde olumsuz etki yapan motorlu araçlardan kaynaklı Gürültü Kirliliğini önlemek amacı ile Trafik Denetleme Şube Müdürlüğümüz ekipleri tarafından yapılan çalışmalar aralıksız olarak sürdürülüyor.
Emniyet Müdürü Selami Yıldız'ın bizzat yönettiği, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ve Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından Adana genelinde değişik noktalarda motosikletler üzerinde sabit ve seyir halinde Gürültü ve Plakasız Motosiklet Uygulaması yapıldı. Denetimlerde 91 motosiklet kontrol edildi. 42 motosiklete 40 bin 737 lira para cezası kesildi, 19’u plakasız olmak üzere 32 motosiklet trafikten men edildi, 1 çalıntı motosiklet, 19 plakasız motosiklet ile alkollü bir motosiklet sürücüsüne de yasal işlem uygulandı.motosiklet_denetimi_trafik (2)

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

32.4° / 21.6°