TRİLYONLUK SULUCA STADI KEÇİLERE EMANET!
Manşet Haber 19.06.2023 13:46:25 0

TRİLYONLUK SULUCA STADI KEÇİLERE EMANET!

TRİLYONLUK SULUCA STADI KEÇİLERE EMANET!






2013 yılında Zihni Aldırmaz tarafından hizmete açılan Suluca Stadı aradan geçen 10 yılda sahada otlar ve dikenler çıkarken, tribündeki koltukların kırık, soyunma odalarının kullanılamayacak halde olması dikkat çekti. Atıl halde bulunan Suluca Stadı’nın sahasını ve tribünleri keçiler mesken tuttu.










Günaydın Adana Gazetesi’nden Hüseyin Sungur’un haberine göre, Adana'da, 2013 yılının Mart ayında hizmete açılan Suluca Stadı, keçilerin mekanı oldu. Suluca’da kaderine terkedilen statta maç ve bakım yapılmayınca keçiler ve eşekler sahayı ve tribünleri mesken tuttu. 2013 yılında Adana’da saha eksikliği sıkıntısı yaşanırken dönemin Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Suluca’daki gençlerin ve amatör futbol takımlarının yararlanacağı stadın 600 kişilik koltuklu tribünün yanı sıra soyunma odaları, hakem odaları ve diğer ihtiyaçların karşılanacağı bölümler bulunduğunu belirterek hizmete açmıştı.









Zihni Aldırmaz, Suluca’dan futbol sahası için talep geldiğini ve bu talebe olumlu yaklaştıklarını belirterek, “Şimdi bu sözümüzü yerine getirdik. Adanamıza hayırlı olsun” şeklinde konuşmuştu, ancak Suluca Stadı’nda hiçbir sportif faaliyet yapılmazken keçiler ve eşekler sahayı mesken tuttu. Adana’da gençler ve çocuklar antrenman yapacak saha ve spor merkezi bulmakta zorlanırken Suluca Stadı’nın kaderine terkedilmesi yürekleri burktu.





Adana kent merkezine 20 kilometre uzaklıktaki Suluca Mahallesi’nde bulunan Suluca Stadı’nın bakımının yapılarak gençlere ve spor müsabakalarına açılmasını bekliyor. Suluca Mahallesi sakinleri, Suluca Stadı’nın bakımının yapılmasını isteyerek, “Trilyonluk stadımızın kaderine terkedilmesi bizlere üzüntü veriyor. 10 yıllık geçmişe sahip olan stadımızın koltukları, soyunma odaları ne yazık ki kullanılamaz halde. Buradaki keçiler statta otlanırken koltuklarda yatıp oturuyorlar. Keçilere eşekler ve köpekler de eşlik ediyor. Suluca Stadı bir an önce hizmete tekrar açılsın” şeklinde konuştular.









Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın Suluca Stadı’ndan haberinin bile olmadığının altını çizen vatandaşlar, “2013 yılında Adana Büyükşehir Belediye Başkan vekili Zihni Aldırmaz tarafından yapılan Suluca Stadı’nın varlığından Başkan Zeydan Karalar’ın haberinin olduğunu sanmıyoruz. Eğer öyle olsaydı Başkan Karalar, Suluca Stadı’nın tadilatını yaptırır burayı tekrar hizmete soktururdu. Yetkililerden Adana’ya 20 kilometre uzakta bir Suluca Stadı olduğunu hatırlatıyor ve mahallemize hizmet vermelerini bekliyoruz” diye konuştular.(Haber: Hüseyin SUNGUR- Günaydın Adana Gazetesi)







Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

30.9° / 21.2°