TSYD ENGİN KANBER’İ BAŞKAN SEÇTİ

24.09.2023 16:35:53

TSYD ENGİN KANBER’İ BAŞKAN SEÇTİ






Türkiye Spor Yazarları Derneği Adana Şubesi’nin Kerim Hoşfikirer’in istifasıyla gerçekleştirilen olağanüstü genel Kurulda başkanlığa Abdullah Engin Kanber seçildi.





Türkiye Spor Yazarları Derneği Adana Şubesi Nihat Geven Tesisleri’nde yapılan Genel kurula 79 üyeden 49 üye katıldı. Divan başkanlığını Erdal Fernergiz, üyeliklerini İsmet Ramazan Selçuk ve Bora Erdem’in yaptığı genel kurulda faaliyet ve Denetim kurulu raporları ibra edildi.  Kongreye katılan 49 kişiden 48 kişi oy kullandı ve Engin Kanber Başkanlığı’nda oluşan yönetim işbaşına geldi.









Engin Kanber başkanlığında oluşan yönetimde Ergun Kara, Adnan Poyraz, Hakan Köker,





Doğan Gülbasar, Şehmus Baysal ve Akif Özdemir yer aldı. Denetim kurulu ise Sabit Özkeser, Uğur Başaran ve Zafer Şahin yer aldı. TSYD Şube Engin Kanber, “Olağanüstü bir seçim ile işbaşına geldik. Önceliğimiz TSYD çatısı alında hep birlikte dayanışma içerisinde yer almak. Önceliğimiz yeni idari binamızın bitirilmesi ve tesisimizdeki tadilatların bir an önce yapılmasını sağlamak. Bu konuda katkı koyan herkese teşekkür ediyorum. Ayrıca oy kullanan, kullanmayan, gelen ya da gelmeyen tüm üyelerimize sonsuz teşekkür ediyorum” diye konuştu.




1

ADASO’DA YEŞİL VE DİJİTAL DÖNÜŞÜM DESTEK PROGRAMLARI KONUŞULDU

2

"ÜRETEN DE, TÜKETEN DE MAĞDUR"

3

KALP VE DAMAR SAĞLIĞINIZ İÇİN 10 ÖNEMLİ ÖNERİ!

4

“KALP SAĞLIĞI İÇİN HER YAŞTA HAREKET ŞART”

5

SEYHAN’I YÜREĞİR’E BAĞLAYAN YAVUZLAR KÖPRÜSÜ AÇILDI