TSYD’DEN EĞİTİM SEMİNERİ
SPOR 6.09.2023 23:32:05 0

TSYD’DEN EĞİTİM SEMİNERİ

TSYD’DEN EĞİTİM SEMİNERİ






Türkiye Spor Yazarları Derneği Adana Şubesi ve Çukurova Gazeteciler Cemiyeti işbirliğiyle düzenlenen ‘Futbolda değişen oyun kuralları’ konulu eğitim semineri Adana’da yapıldı.





ÇGC Kültür ve Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen TSYD, ÇGC ve TÜFAD üyelerinin katıldığı  seminerin açılış konuşmasını yapan TSYD Adana Şube Başkanı Kerim Hoşfikirer, böylesine anlamlı bir eğitim seminerini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.. 





TSYD Adana Şubesi olarak eğitime büyük önem verdiklerini kaydeden Hoşfikirer, “Futbol hepimizin ortak sevdası. Bugün spor paydaşlarıyla birlikteyiz. TSYD Adana Şubesi olarak; futbolda değişen oyun kuralları toplantısını geleneksel hale getirdik.





Futbolu konuşmak ve değişen oyun kuralları hakkında bilgilendirmeler yapmak için yıllardır biz spor basını ve spor paydaşlarına bilgilendirmeler yapan içimizden çıkan çok değerli kardeşimiz var. Mustafa Kürşat Uçar; hakem hocası olarak genç yaşta ülkemizin her yerine gidiyor ve bilgilendirmeler yapıyor.” dedi.





Gözlemci ve Futbol Federasyonu Hakem Eğitmeni M. Kürşat Uçar, değişen oyun kuralları konusunda katılımcılara bilgi aktardı. Kürşat Uçar, “Yeni futbol sezonunun Türk futboluna hayırlı olmasını diliyorum. Hakemler kuralları uygular. Bu kurallar da futbolun gelişmesi, daha ileriye taşınması için çok önemli.” diye konuştu.





Seminerin ardından TSYD Adana Şube Başkanı Kerim Hoşfikirer ve ÇGC Başkanı Cafer Esendemir semineri yöneten Kürşat Uçar’a plaket vererek, teşekkür etti.



Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

30.8° / 20.2°