“TÜM HAYATIMIZI İKİ NEFES ARASINDA YAŞIYORUZ”
Manşet Haber 4.11.2022 15:45:40 0

“TÜM HAYATIMIZI İKİ NEFES ARASINDA YAŞIYORUZ”

“TÜM HAYATIMIZI İKİ NEFES ARASINDA YAŞIYORUZ”






Kuantum dokunuş Şifa sistemi kurucusu ve uzman eğitmeni Dilek Gülmen, “Nefes bizim hayatla bağlantımız. Bir nefes verileri ve biz bu dünyaya geliriz nefes alındığında da gitmiş oluruz. Tüm hayatımızı iki nefes arasında yaşıyoruz.” dedi.





“İnsan ömrü yaşadığı yıllarla değil aldığı nefesle ölçülür aslında” diyen Dilek Gülmen, nefes konusundaki görüşlerini şöyle dile getrdi:





Biz evrensel yaşam enerjisini yani ( Çi )’yi nefesle bedenimizi alırız. Ne bu enerjiyi Yani nefesimizi nasıl kullanırsak öyle bir hayatımız olur.





Tüm bebekler doğru nefes farkındalığıyla dünyaya gelir, 3 ile 6 yaş arasında yaşadığı hastalıklar, uyku problemleri ve yemek sorunları ile birlikte farklı nefes alışkanlıklar oluşturmaya başlarız. Ve yaradılışımız da bize verilen en güzel hediyeyi yani nefesi nasıl kullandığımızı fark etmeyiz bile. Bedenimiz doğru nefes alışkanlığını unutur.





Örneğin korktuğumuzda nefesimizi tutarız. Ağlarken nefesimizi tutarız. Ve ona öyle sık tekrarlarız ki bedenimiz bunu yani nefes alıp verirken tutmayı alışkanlık haline getirir. Oysa doğru nefes akıcı olmalıdır.





NEFES KAPASİTESİNİN YÜZDE 30’U KULLANILIYOR





İnsanların yüzde sekseni nefes kapasitesinin sadece %30'unu kullanıyor. Bu da demek oluyor ki, hayattan alabileceklerimizin sadece %30'unu alabiliyoruz. Bedenimizde bulunan toksinlerin yüzde yetmişini nefesle birlikte dışarı atıyoruz.









Aldığımız nefesle birlikte oksijen kan hücrelerimize dağılıyor ve bütün organlarımıza ulaşıyor. Doğru nefes almadığımızda organlarımıza yeterli oksijen gitmiyor ve problemler yaşamaya başlıyoruz. Hücreler hastalanmaya başlıyor.





Oysa bedenimize yeterli oksijen gittiğinde hücreler oksijenle kendini yeniliyor ve onarıyor, gençleşiyor ve daha sağlıklı hale geliyor.





Yaradanın bize en güzel mucize ve hediyesi nefesimizi doğru kullanarak ruhsal, duygusal, zihinsel ve fiziksel olarak hastalıkları iyileştirebilir travma sonrası stres bozukluklarından kurtulabiliriz.





Bedenimize yaradılışında verilen doğru nefes alışkanlığını yeniden öğretebiliriz.





Düzenli çalışmalar ve nefes egzersizlerinin tedavi edici özelliği bilimsel olarak da kanıtlandı. Kanser hastalığının en büyük sebebi, bedene yeterli oksijen girmemesi olarak gösteriliyor,





Ve nefesle tedavi şamanlardan bu yana kullanılıyor ve yıllarca halktan gizlenen nefesin şifa veren gücü 35 yıl öncesinden bu yana artık herkes tarafından rahatlıkla öğrenilebiliyor ve kullanılabiliyor





Kuantum dokunuş şifa sistemi olarak bilimin de kabul ettiği çok önemli teknikleri bir araya getiren bir sistem oluşturdum.





Nefes terapi, Kuantum düşünce tekniği, Biyo enerji, Bilinçaltı dönüştürme, Bilinçaltı telkin yöntemleri.  EFT duygusal özgürleşme tekniği,





Yukarıda belirttim 6 ana eğitimi bir araya getiren kuantum dokunuş Şifa sistemi ile kendinizin ve sevdiklerinizin hayatına olumlu yönde dokunabilirsiniz.





Hiç kimsenin anasına uyumlanmadan kendi frekansınızı ve farkındalığınızı yükselterek içinizdeki şifacıyı ortaya çıkarabilirsiniz.





Herkes doğuştan şifacıdır zaten, kimse kimseyi olmadığı bir şey haline getiremez. İhtiyacınız olan tüm bilgiyi 12 DNA sarmalınızda kayıtlı.





Ortaya çıkarmak için küçük birkaç dokunuş ve farkındalık yeterli.



Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

28.8° / 22.1°