TÜRK-İŞ
Manşet Haber 17.09.2017 18:14:15 0

TÜRK-İŞ'E ÜYE SENDİKALAR EMNİYET'TE

TÜRK-İŞ'E ÜYE SENDİKALAR EMNİYET'TE

Türk-İş 4. Bölge Temsilcisi Edip Gülnar, 17 Şube Sendika Başkanıyla birlikte Adana Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Selami Yıldız’ı ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.
Türk-İş 4. Bölge Temsilcisi Edip Gülnar, mevcut sendikal çalışmalar hakkında bilgiler, “Bizlerde kendi bölgemizde işçi haklarının korunması, geliştirilmesi ve örgütlenme mücadelemiz sürüyoruz” dedi.
Edip Gülnar, devletin tüm kurumları ile uyumlu bir çalışma sergilediklerini de belirterek “Adana sıcaktır, insanları da sıcakkanlıdır. Kısa zamanda Adana halkı sizi tanıyacak ve çok sevecektir. Türk-İş ailesi olarak halkın huzuru ve güvenliği için 24 saat görev yapan emniyet teşkilatımızın ve sizlerin emrinde olduğumuzu bilmenizi isterim. Yeni göreviniz tekrar hayırlı ve uğurlu olsun” diye konuştu.
Adana Emniyet Müdürü Selami Yıldız da, ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirdi. Türk-İş Konfederasyonu’nun ülkemizin en önemli sendikalarından biri olduğunu ifade etti. Emniyet Müdürü Yıldız, demokrasinin vazgeçilmez unsurları arasında sendikaların yer aldığını da vurguladı. Adana Emniyet Müdürü Selami Yıldız, halkın huzuru ve güvenliği için emniyet teşkilatı olarak azimle çalışmaya devam edeceklerini de sözlerine ekledi. turkis_emniyet_yildiz (2)

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

31.6° / 22°