Türkan Şoray  Adana’da  “Yılın En İyi Annesi”
Manşet Haber 12.05.2014 13:24:52 0

Türkan Şoray Adana’da “Yılın En İyi Annesi”

Türkan Şoray Adana’da “Yılın En İyi Annesi”

turkan_soray_yilin_annesi_vali_cos2013-2014 yılında Doğa Koleji’nde yapılan anket sonucunda Türkan Şoray’a 'Yılın En İyi Annesi' ödülü verildi.

Doğa Koleji Toplantı Salonu’nda düzenlenen törene Vali Hüseyin Avni Coş  ve eşi, Türkan Şoray, kamu ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, öğrenciler ile çok sayıda davetli katıldı. Vali Hüseyin Avni Coş, yaklaşan 'Anneler Günü' dolayısıyla bir araya geldiklerini belirterek,

Annelerin insan hayatında çok özel bir yerinin olduğunu vurguladı. Vali Coş, 'Kültürümüzde, örf ve adetlerimizde annelerin yeri başkadır. Annelerimiz o kadar özeldir ki; onlara duyulan sevgi, saygı, şükran hislerimizi ifade için bir gün de, 365 gün de yetmez. Onları her saniye, dakika hatırlamamız, onlara olan sevgimizi, saygımızı her vesileyle geciktirmeden göstermemiz lazım. Onlar öylesine değerli ve yüce varlıklardır. Tüm annelerimize sevgi ve saygılarımızı gönderiyoruz' dedi.

Vali Coş, konuşmasının ardından Türkan Şoray’a “Yılın En İyi Annesi” ödülünü verdi.

Ödülü aldıktan sonra duygulanan Türkan Şoray ise yaptığı konuşmada 'Çok teşekkür ediyorum. Bu anlamlı ödülü tüm anneler adına, özellikle evlatlarını kaybetmiş, ağlayan anneler adına alıyorum. Anneler ağlamasın' dedi.

Şoray, 'Şu anda hüngür hüngür ağlamak istiyorum. Gerçekten çok anlamlı bir gün benim için. Geldiğim andan itibaren sizlerden gördüğüm sıcak ilgi, beni inanılmaz mutlu etti. Duygularımı anlatmam gerçekten çok zor. Bu anlamlı ödül için çok teşekkür ediyorum. İyi ki anne olmuşum. Tüm anneler kutsal varlıklardır. Çok şükür ki; Allah beni de annelik mutluluğuna eriştirdi. Gerçekten çok mutlu oldum. Belki de hayatımın en anlamlı, mutlu gününü yaşadım, bugünü hiç unutmayacağım' diye konuştu.

Çeşitli gösterilerin yapıldığı etkinlikte, Türkan Şoray’a öğrenciler ve davetliler yoğun ilgi gösterdi.

 

YAZARLAR

36.2° / 24.7°