Türkan Şoray Yılın Annesi Ödülüne Geliyor
Manşet Haber 5.05.2014 09:22:01 0

Türkan Şoray Yılın Annesi Ödülüne Geliyor

Türkan Şoray Yılın Annesi Ödülüne Geliyor

Yeşilçam’ın ‘Sultan’ı Türkan Şoray, Doğa Koleji ev sahipliğinde Anneler Günü’ne özel düzenlenecek organizasyonda  'Yılın Annesi' Ödülünü almak üzere Adana'ya geliyor.

Sanatçı, 7 Mayıs Çarşamba günü gerçekleşecek buluşmada ödül almanın yanı sıra sinema dünyasındaki deneyimlerini paylaştığı ‘Sinemam ve Ben’ adlı kitabını da Doğa Koleji öğrencileri için imzalayacak.
Kurulduğu günden bu yana doğaya, bilime, kültüre, sanata ve ekonomiye duyarlı, tüm bu alanlarda sorumluluk sahibi olup ülkeyi yarınlara taşıyabilecek nesiller yetiştirmeyi misyon edinmenin yanı sıra dünya standartlarında verdiği eğitimlerle uluslararası düzeyde öğrenciler yetiştiren Doğa Koleji, Anneler Günü’nü Türkan Şoray ve sürpriz isimler ile birlikte kutlayacak.

'Yılın Annesi' Ödülü heyecanı

Adana Doğa Koleji konferans salonunda düzenlenecek organizasyonda öğrenciler ve aileleri hem Yeşilçam'ın Sultanı ile tanışma hem de kısa sohbetler etme imkanı bulacak. Toplamda 222 filmde rol alarak, dünyanın ’en çok film çeviren’ kadın oyuncusu unvanına sahip olan “Sultan” Türkan Şoray’ın Adana Doğa Koleji Tarafından takdim edilecek 'Yılın Annesi' ödülünü almak için sabırsızlandığı bildirildi.

YAZARLAR

36.2° / 24.7°