TÜRKAN EŞLİ, GENEL SEKRETER VEKİLİ OLDU
YEREL YÖNETİM 25.06.2024 22:34:00 0

TÜRKAN EŞLİ, GENEL SEKRETER VEKİLİ OLDU

Bursa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri olan Doç. Dr. Ergül Halisçelik'in yerine vekaleten Türkan Eşli görevlendirildi

Ergül Halisçelik’in Adana Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği görevinden ayrılmasından sonra bu göreve Genel Sekreter Yardımcısı Türkan Eşli, ABB Başkanı Zeydan Karalar tarafından Genel Sekreter Vekili olarak görevlendirildi.

,Adana Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri olarak 5 yıl görev yapan Doç. Dr. Ergül Halisçelik, Bursa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri olarak atandı. Halisçelik, görevden ayrılırken de çok manidar paylaşımla Adana’ya veda etti. Ergül Halisçelik, 31 Mart seçimleri öncesi görevinden ayrılmış ve Çukurova Belediye Başkan Aday Adayı olmuştu.

Ergül Halisçelik’in paylaşımı şöyle:

https://www.adanaulus.com/haber/adanaya_elbet_bir_gun_bulusacagiz_diyerek_veda_etti-162390.html

KARALAR'A 2 KADIN GENEL SEKRETER YARDIMCISI

Adana Büyükşehir Belediyesi'nde Genel Sekreter Ergül Halisçelik'in Bursa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri olarak atanması ile bu görev boşaldı. Çukurova Üniversitesi'nden kadrosu geçici olarak ABB Genel Sekreter Yardımcılığına atanan Doç. Dr. İsmail Güneş de eski görevine döndü. Adana Büyükşehir Belediyesi'nde 3 Genel Sekreter Yardımcısı kaldı. Genel Sekreter Yardımcılarından Av. Türkan Eşli Genel Sekreter atanıncaya kadar bu görevi vekaleten yürütecek. ABB'nin diğer Genel Sekreter Yardımcısı ise Gülşen Birgül Ağdemir ve Dr. Gürkan Ateş.


Anahtar Kelimeler: TÜRKAN GENEL SEKRETER VEKİLİ

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

37.4° / 23.8°