TÜRKAN EŞLİ, GENEL SEKRETER VEKİLİ OLDU
Bursa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri olan Doç. Dr. Ergül Halisçelik'in yerine vekaleten Türkan Eşli görevlendirildi
Ergül Halisçelik’in Adana Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği görevinden ayrılmasından sonra bu göreve Genel Sekreter Yardımcısı Türkan Eşli, ABB Başkanı Zeydan Karalar tarafından Genel Sekreter Vekili olarak görevlendirildi.
,Adana Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri olarak 5 yıl görev yapan Doç. Dr. Ergül Halisçelik, Bursa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri olarak atandı. Halisçelik, görevden ayrılırken de çok manidar paylaşımla Adana’ya veda etti. Ergül Halisçelik, 31 Mart seçimleri öncesi görevinden ayrılmış ve Çukurova Belediye Başkan Aday Adayı olmuştu.
Ergül Halisçelik’in paylaşımı şöyle:
https://www.adanaulus.com/haber/adanaya_elbet_bir_gun_bulusacagiz_diyerek_veda_etti-162390.html
KARALAR'A 2 KADIN GENEL SEKRETER YARDIMCISI
Adana Büyükşehir Belediyesi'nde Genel Sekreter Ergül Halisçelik'in Bursa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri olarak atanması ile bu görev boşaldı. Çukurova Üniversitesi'nden kadrosu geçici olarak ABB Genel Sekreter Yardımcılığına atanan Doç. Dr. İsmail Güneş de eski görevine döndü. Adana Büyükşehir Belediyesi'nde 3 Genel Sekreter Yardımcısı kaldı. Genel Sekreter Yardımcılarından Av. Türkan Eşli Genel Sekreter atanıncaya kadar bu görevi vekaleten yürütecek. ABB'nin diğer Genel Sekreter Yardımcısı ise Gülşen Birgül Ağdemir ve Dr. Gürkan Ateş.
Yükleniyor
Yükleniyor
Yükleniyor
-
1
ÇUKUROVA’DA NAZIM KATI VETERİNER MÜDÜRÜ OLDU
-
2
VALİ YAVUZ’DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI
-
3
‘MUTLU BİR AĞIZ, MUTLU BİR HAYAT’ AĞIZ SAĞLIĞI HER YAŞTA ÖNEMLİ!
-
4
ŞEKER SAĞLIĞINIZI TEHDİTEDEBİLİR
-
5
PİR SULTAN ABDAL YÜREĞİR’DE SAHNELENECEK
-
6
VALİ BAYRAM ÖNLEMLERİNİ DENETLEDİ
-
7
İbrahim ORTAŞ yazdı / SAVAŞIN GÖLGESİNDE NEVRUZ VE RAMAZAN BAYRAMI
-
8
OYA TEKİN’E ÖZGÜRLÜK İSTEDİLER
-
9
Nazım ALPMAN Yazdı/ MUHALEFETİN KIYMETİNİ BİLİN!
-
10
ÇAĞ ÜNİVERSİTESİ’NDE DOĞU AKDENİZ VE KIBRIS KONFERANSI
-
11
SEYHAN’DA BAYRAM ÖNCESİ GIDA DENETİMİ
-
12
HORLAMA 20’Lİ YAŞLARDA ARTIYOR!

