Türkiye'de Camla Tasarrufun Markası Isıcam 40.

19.09.2014 17:45:56

Türkiye'de Camla Tasarrufun Markası Isıcam 40.

Isicam_AilesiTürkiye’nin ilk çift cam üreticisi olan Şişecam Topluluğu şirketlerinden Trakya Cam Sanayii A.Ş.’nin ‘Isıcam’ markası 40. yılını Çırağan Sarayı’nda düzenlenen özel bir geceyle kutladı.

Gecede konuşan Şişecam Topluluğu Düzcam Grubu Başkanı Dr. Reha Akçakaya, tek cama göre yüzde 50 daha fazla ısı yalıtımı sağlayan çift cam markası Isıcam’ın 1974 yılında pazara sunulduğunu belirterek, “Böylece bundan tam 40 yıl önce Isıcam sayesinde Türkiye çift cam ile tanıştı. Bu 40 yılda 10 milyon hane ve işyeri Isıcam ürünlerini tercih etti. Türk halkının benimsediği ve sektöründe lider Isıcam markasına sahip olmanın haklı gururunu yaşıyoruz” dedi.

Isıcam’ın 40 yıllık dostluğu ile Türkiye’de yaşam kalitemizi yükseltmeye devam ettiğini ifade eden Akçakaya, “Ülkemizde 1974’ten beri Isıcam’ın kullanımı ve 1995 yılında pazara sunduğumuz Isıcam Sinerji ve Isıcam Konfor’un sağladığı daha iyi yalıtım sayesinde, ısıtma ve soğutmadan oluşan enerji giderlerinde bugüne kadar toplamda 9 milyar dolarlık tasarruf sağlandı. Maalesef Türkiye’de halen mevcut konutların yaklaşık yarısında tek cam kullanıldığını biliyoruz. Elimizde sihirli bir değnek olsa ve tüm konutların camlarını Isıcam Sinerji veya Isıcam Konfor ile değiştirsek, elde edilecek enerji tasarrufu her yıl için 2,5 milyar dolara ulaşacaktır” diye konuştu. 



1

ORHAN: SİNEMA UMUTTUR, SİNEMA DAYANIŞMADIR

2

TÜRKİYE’DE AĞUSTOS AYINDA 134 BİN 155 KONUT SATILDI

3

“NEFES AL, DOĞA İLE BÜTÜNLEŞ“

4

GÜRER: “HAYVANCILIKTA ALARM ZİLLERİ ÇALIYOR”

5

DİKKAT! BİLİNÇSİZ KULLANIMI SAĞLIĞI TEHDİT EDİYOR!