TÜRKİYE’YE ÖRNEK BULUŞMA
Manşet Haber 27.03.2022 21:29:11 0

TÜRKİYE’YE ÖRNEK BULUŞMA

TÜRKİYE’YE ÖRNEK BULUŞMA






Adana’da Vali Dr. Süleyman Elban, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın da bulunduğu 15 ilçe belediye başkanı ile her ay bir araya gelerek kentteki durumu değerlendiriyor.





Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve 15 ilçe belediye başkanlarının katılımıyla düzenlenen etkinlikte Vali Elban, Adana genelinde belediyelerce gerçekleştirilen çalışmalar ve vatandaşlara sunulan hizmetler hakkında bilgi aldı. 









Bu tür toplantıların şehir ile ilgili meseleleri paylaşmak, koordinasyonu sağlamak ve herhangi bir durumda daha hızlı çözüm önerileri getirmek hususlarında çok önemli olduğunu söyleyen Vali Elban, 'Kurumlar arası etkin iş birliğinin aksatılmadan sürdürülmesi, Adana’mızın her bir noktasında gerçekleştireceğimiz çalışmaların ve vatandaş odaklı hizmetlerimizin daha nitelikli ve kaliteli olmasına katkı sunacaktır.” dedi. 





Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden Vali Dr. Süleyman Elban, Büyükşehir Belediye Başkanı ve 15 ilçe Belediye Başkanının aylık görüşmesi ile ilgili  yapılan açıklamada, “Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleştirilen etkinlik, Adana ile ilgili değerlendirmelerin “ yapıldığı ifade edildi.



Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

30.8° / 20.2°