ÜCRET SENDİKACILIĞI YAPMIYORUZ!
Manşet Haber 25.01.2017 17:17:53 0

ÜCRET SENDİKACILIĞI YAPMIYORUZ!

ÜCRET SENDİKACILIĞI YAPMIYORUZ!

Sağlık-Sen Adana Şubesi, Dr. Ekrem Tok Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi’nde çalışanların moral ve motivasyonlarının arttırılarak çalışma ortamındaki sıkıntılarını çözüme kavuşturmak amacıyla kurum yöneticileriyle ortaklaşa toplantı düzenledi.
Toplantıya, Dr. Ekrem Tok Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi idarecileri, servis sorumluları ve çalışanları, Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. İbrahim Ethem Özsoy, İdari Hizmetler Başkanı Hakkı Ege ve Mali İşler Başkanı Enver Çelik katıldı.
Dr. Ekrem Tok Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Sinan Özler, çalışanların moral ve motivasyonunu arttırmak adına kısa sürelide olsa yoğun iş temposundan uzaklaştırmak adına değişik etkinlikler düzenlediklerini belirterek, “Çalışmalarımızın moral ve motivasyonunuzu yüksek tutmaya çalışıyoruz.”dedi.
Adana Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. İbrahim Ethem Özsoy, sağlıkta kalitenin yükselmesi ve sağlıkta dönüşüm programının birinci aşamasının başarıya ulaşmasının her sayfasında çalışanlar olduğuna dikkat çekerek, “Bu işin mutfağında görünmeyen yerlerinde siz değerli sağlık çalışanları vardı. Şu an sağlıkta dönüşüm programının ikinci aşamasına başlayacaksak bu da sizin geçmişte göstermiş olduğunuz büyük katkıdan dolayıdır. Bizler her alanda sizlerin yanında olmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.
Sağlık-Sen Adana Şube Başkanı Recep Kurum, her yıl olduğu gibi 2017’de tüm kurumlarda moral, motivasyon ve istişare toplantıları yapmaya devam edeceklerini ifade etti. Kurum,şöyle konuştu:saglik_sen_recep (2)
“Çalışanlarımızla göz teması kurarak sorun ve sıkıntılarını ilgili makamlara ulaştırarak çözüm noktasında bir arada olmaya çalışıyoruz. Bu bağlamda sadece ücret sendikacılığı yapmayarak toplumun değerlerini göz önünde bulundurarak insanı önemsiyor insanı merkeze alıyoruz. Ülkemiz bu günlerde çok hassas bir dönemden geçmektedir. Küresel güçler etrafımızı ateş çemberi içine alarak bizleri ateş çemberinin ortasında bırakmak istediği bir dönemde biz sadece sendikacılık yapmıyoruz. Sağlık-Sen olarak biz sizin özlük haklarınızı, mali ve sosyal haklarınızın geliştirilmesi için ilgili mercilerle görüşüyoruz. Haklarınızı korumaya kollamaya çalışıyoruz. Sizlerin temsilcileri olarak üzerimize yüklenen sorumluğun farkındayız ve sonuna kadar sizler için mücadelemiz devam edecek.”saglik_sen_recep (3)



Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

31.6° / 22°