Üretim Lisansı Türk firmasına emanet

2.11.2013 00:00:32

Üretim Lisansı Türk firmasına emanet

fashion_turk Moda ve eğlence kanalı Fashion TV'nin ayakkabı ve çanta markasının üretim ve dünya satış hakkını, Sabri Beyhan'ın sahibi olduğu bir Türk şirket aldı.

Üretimi Türkiye'de ve İtalya'da yapılan seriler, satışa sunuldu. Kısa sürede önemli bir ivme yakaladıklarını söyleyen Beyhan, Erbil'e bayilik vermeyi, Moskova’da ve Dubai'de mağaza açmayı planlıyor.

Moda ve eğlence kanalı Fashion TV'nin ayakkabı ve çanta markasının üretim ve dünya satış hakkını alan Sabri Beyhan, tüm dünyada bilinen başarılı bir markanın kendilerini seçmeleri nedeniyle gurur duyduklarını söyledi. Fashion TV'nin kurucusu Michel Adam Lisowski'nin geçtiğimiz yıl kendilerini ziyarete geldiğini belirten Beyhan, “Lisowski, fabrikamızı gezdi, çalışma prensibimizi gördü ve kalitemizi beğendi. Ayrıca güçlü dağıtım ağımız da dikkatini çekti. Dünyada ilk kez ayakkabı lisansı verilmesi gündeme geldiği zaman da iş ortağı olarak bizi seçti. Markanın İtalya, Çin, Türkiye üretim lisansı ile dünya satış haklarına sahibiz. Şimdiye kadar yaptığımız yatırım iki milyon Dolar’ı geçti.” dedi.

Projede kendilerinin seçilmesinde Türkiye'nin son yıllarda güçlenen ekonomisinin ve ünlü markaların Türkiye'de yatırım yapmasının etkili olduğuna dikkat çeken Beyhan, şunları kaydetti:

“Şu anda iki koleksiyon hazırlanıyor. Koleksiyonun bir kısmı Türkiye'de bir kısmı ise İtalya'da üretiliyor. 2014 yaz itibarıyla erkek ayakkabı koleksiyonu da satışa sunulacak. İstanbul, Merter'de bin metrekarelik bir üretim tesisi kurduk. Ayrıca 300 metrekarelik bir Showroom tesis ettik.”

Markayla ortaklıkları sayesinde hızlı bir büyüme gerçekleştirdiklerini, Türkiye'nin önde gelen alışveriş merkezlerinde faaliyet göstermeye başladıklarını vurgulayan Beyhan, “Kısa sürede başarılı bir şekilde yol aldık. Bu başarı, hem bizi hem de senede birkaç kez Türkiye'ye gelen ve Türkleri çok seven Lisowski’yi çok memnun etti. Hızlı yapılanmamız ve dinamik yapımızla ürünler şimdiden 12 mağazada satışa sunuldu. Ayrıca ayakkabı ve çantalarımız 50'den fazla noktada satılıyor.” dedi.

Erbil'e bayilik verilecek

fashion_shoes2Çok kısa sürede dikkat çeken bir başarıları yakaladıklarını belirten Beyhan, plan ve yatırımları hakkında da önemli açıklamalarda bulundu: “Erbil'de bayilik vereceğiz. Moskova’da ve Dubai'de markanın ismiyle mağazalar açacağız. Dünya markası bize güveniyor. Yakaladığımız sinerji ve güçlü bir ortaklık yapısıyla büyümeye devam edeceğiz.”



1

SİYASİ YASAKLI BAŞKANDAN İLK AÇIKLAMA

2

CEYHAN BELEDİYE BAŞKANI AYDAR’A CHP’DEN TAM DESTEK

3

CHP'Lİ BELEDİYE BAŞKANI AYDAR’A SİYASİ YASAK

4

ANKARA’DAN İNCİRLİK ÜSSÜNE YÜRÜYORLAR

5

ORHAN: SİNEMA UMUTTUR, SİNEMA DAYANIŞMADIR