Tarih: 08.08.2014 00:00

Vali Büyük: STK’larla İşbirliğine Hazırız

Facebook Twitter Linked-in

agiad_valiAdana Genç İşadamları Derneği Başkanı Sefa Noyaner ve yönetim kurulu  Vali Mustafa Büyük’ü ziyaret ederek, projelerini anlattı.

“Dinamik Yapımızla Adana’nın Gelişimi İçin Çalışıyoruz” diyen AGİAD Başkanı Sefa Noyaner, derneğin vizyon projelerinden biri olan Marina Port projesi hakkında ayrıntılı bilgiler verdi. Noyaner, Adana Genç İşadamları Derneği olarak, kentin sosyal, kültürel ve ekonomik alanda gelişimine katkıda bulunmak amacıyla çeşitli projeler ürettiklerini ve daha yaşanılabilir bir Adana oluşturma yolunda ellerinden gelen tüm gayreti göstermeye kararlı olduklarını söyledi.

“Sivil Toplum Kuruluşlarımızla İşbirliğine Hazırız” diyen Vali Mustafa Büyük, kentlerin sosyal, ekonomik ve kültürel alanda kalkınmaları yolunda sivil toplum kuruluşlarının çok önemli bir misyon üstlendiğine dikkat çekti. AGİAD tarafından yürütülen Marina Port projesinin çok güzel ve yararlı bir proje olduğuna dikkat çeken Vali Büyük, Adana’nın gelişip kalkınması için, tüm sivil toplum kuruluşları ile işbirliği yapmaya kararlı olduklarını ve Marina Port projesi örneğinde olduğu gibi Adana’nın yararına olan tüm projeleri destekleyeceklerini ve kolaylaştırıcı olacaklarını ifade etti.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —