VALİ KÖŞGER: ADANA 7/24 HUZURLA YAŞANACAK
Manşet Haber 7.12.2023 14:32:34 0

VALİ KÖŞGER: ADANA 7/24 HUZURLA YAŞANACAK

VALİ KÖŞGER: ADANA 7/24 HUZURLA YAŞANACAK

Vali Yavuz Selim Köşger, Adana’yı 7/24 huzurla yaşanacak bir kent yapmak için azami gayreti gösterdiklerini söyledi.

Emniyet Müdürlüğünü ziyaret eden Vali Yavuz Selim Köşger, İl Emniyet Müdürü Doğan İnci ve İl Emniyet Müdürlüğünde görevli polisler tarafından karşılandı. Vali Köşger, ziyareti sırasında Adana’nın huzur ve güvenliği için yapılan çalışmalarla ilgili brifing aldı. Yürütülen faaliyetlerin detaylıca ele alındığı brifingte,  değerlendirmede bulunan Vali Köşger, Adana’yı 7/24 huzurla yaşanacak bir kent yapmak için azami gayreti gösterdiklerini dile getirdi.



Suç ve suçluyla mücadelede sıfır toleransla hareket ettiklerini belirten Vali Köşger, “Güzel şehrimizin güzel olaylarla, sosyal ve kültürel faaliyetlerle anılması için tüm kurumlarımızla koordinasyonlu bir şekilde çalışıyoruz.  Hiç tasvip etmediğimiz, güvenliğimizi ve toplumsal huzuru sarsan olayları Adana’nın gündeminden çıkartmak gayesiyle çalışmaya da devam edecek ve bu kadim şehri bir huzur kenti haline getireceğiz.” dedi.

Adanalıların desteklerinin  de önemli olduğunu vurgulayan Vali Köşger, suç ve suçlularla etkin mücadelede; vatanımızın, bayrağımızın, devletimizin,  milli ve manevi değerlerimizin korunmasında fedakârca çalışan polislerimize görevlerinde başarılar dilediğini sözlerine ekledi.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

37.3° / 22.7°