VALİ KÖŞGER: DEPREMİN İZLERİNİ SİLMEYE ÇALIŞACAĞIZ

13.09.2023 18:19:55

VALİ KÖŞGER: DEPREMİN İZLERİNİ SİLMEYE ÇALIŞACAĞIZ






Valisi Yavuz Selim Köşger, 06 Şubat 2023 depreminde Adana’da zarar gören depremzede vatandaşlarımızın barınması için Çukurova ilçesi Şambayadı Mahallesi’nde kurulan Şambayadı Konteyner Kent ile Toplu Konut İdaresince (TOKİ) yapımı devam eden deprem konutlarını ziyaret etti.









Şambayadı Konteyner Kent’i ziyaret eden Vali Köşger, konteyner kentte gerçekleştirdiği incelemelerin ardından burada kalan depremzede vatandaşlarla bir araya geldi. Depremzede vatandaşlarla sohbet eden, onların hal ve hatırlarını soran Vali Köşger; ülkemizin 6 Şubat’ta dünyada eşi benzeri görülmemiş çok büyük bir felaket yaşadığını ve bu felaketin ardından ülkece çok zor günler geçirdiğimizi kaydetti. Ancak her şeye rağmen en kısa zamanda Adana’dan depremin izlerini silmek için çalışacaklarını kaydeden Vali Köşger, daima depremzede hemşehrilerimizin yanında olacaklarını kaydetti.





Şambayadı Mahallesi’nde TOKİ başkanlığınca inşa edilen deprem konutlarını ziyaret eden Vali Köşger, konut inşaatında incelemelerde bulundu, projede gelinen aşama hakkında yetkililerden bilgi aldı.








1

“BAHANELERİMİZ YERİNE HAYALLERİMİZ OLMALI"

2

KURTUL ÇAKIN ÇGC’YE BAŞKAN ADAYI

3

“ADANA İÇİN BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ ”

4

EYLÜL AYINDA 212 BİN 451 ADET TAŞITIN TRAFİĞE KAYDI YAPILDI

5

3 AYDA 16 MİLYON 148 BİN KİŞİ SEYAHATE ÇIKTI