Tarih: 23.12.2023 01:42

VALİ KÖŞGER:  YANGIN NEDENİ ARAŞTIRILIYOR

Facebook Twitter Linked-in

Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi binasında çıkan ve kullanılamaz hale gelen yangının çıkış nedeni araştırılıyor.



Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, 2011 yılından bu yana kullanılmayan yanan Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi binasına giderek incelemelerde bulundu, yetkililerden bina ve yangın konusunda bilgi aldı. Adana Valiliği sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Herhangi bir sağlık hizmeti verilmeyen Eski Adana Devlet Hastanesinde çıkan yangını yerinde inceleyen Valimiz Sayın @yskosger, yaptığı açıklamada olayda can kaybının olmadığını, söndürme çalışmalarının ekiplerce güvenli bir şekilde devam ettiğini belirtti. Adana'da çıkan yangın sonucu kullanılmaz duruma gelen eski devlet hastanesi binasında inceleme başlatıldı.” ifadelerine yer verildi.



Hacı Ömer Sabancı Caddesi'ndeki Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesinin kullanılmayan binasındaki yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için çalışmaların sürdüğü bildirildi. 11 yıldır kullanılmayan binada deprem bölgesine gönderilecek malzemelerin konulduğu depo olarak kullanıldığı ifade edildi.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —