VALİ KÖŞGER AKKAPI’DA
Vali Yavuz Selim Köşger, Seyhan ilçesinde faaliyet gösteren Akkapı Kültür Yardımlaşma ve Eğitim Derneği’ni (AKYED) ziyaret etti.
Vali Yavuz Selim Köşger, Seyhan ilçesinde faaliyet gösteren Akkapı Kültür Yardımlaşma ve Eğitim Derneği’ni (AKYED) ziyaret etti.
Seyhan Kaymakamı Ekrem İnci ve kamu kurumlarının temsilcilerinin de hazır bulunduğu ziyarette Vali Köşger, Dernek Başkanı Hüseyin Cömertpay’dan dernek faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Vali Köşger; başta gençlerimiz olmak üzere dezavantajlı bireylerin sanat, spor, eğitim ve meslek edindirme kursları aracılığıyla topluma kazandırılmasının önemine dikkat çekerek, bu yöndeki katkılarından dolayı AKYED yönetim kuruluna ve dernek üyelerine teşekkür etti.
Ziyaret, dernek bünyesinde açılan kurslarda eğitim gören öğrencilerin gerçekleştirdiği halk oyunu gösterisinin ardından bölgenin kanaat önderleriyle bir araya gelen Vali Köşger, katılımcıların Gadir-i Hum Bayramı'nı tebrik etti.

Yükleniyor
Yükleniyor
Yükleniyor
-
1
25. DEVLET TİYATROLARI SABANCI ULUSLARARASI TİYATRO FESTİVALİ BAŞLIYOR!
-
2
ADANA’DA PERDE AÇILIYOR
-
3
ÇUFAŞ GENEL KURULU YAPILDI
-
4
GÜBRE FİYATLARINDA YÜZDE 40’LARA VARAN ARTIŞ
-
5
LEYLA ALATON, ADANA’DA KADIN LİDERLİĞİ VE GİRİŞİMCİLİĞİ ANLATTI
-
6
ANNE VE BABASINA ÖZGÜRLÜK İSTEDİ
-
7
CEYHAN'DA MANAVLARA DENETİM
-
8
VALİ MUSTAFA YAVUZ’UN KARATAŞ ZİYARETİ
-
9
HİLAL: DAHA İYİ BİR SAĞLIK ORTAMI İSTİYORUZ
-
10
NECATİ DERYA, ÜÇÜNCÜ "ÇİZGİLERLE ADANA" SERGİSİNİ AÇTI
-
11
CHP'Lİ GÜRER, “KIRMIZI MAZOT UYGULAMASINA ACİLEN GEÇİLMELİDİR”
-
12
SELÇUK ARTUT’UN “OTONOMİ: AKIŞKAN GEOMETRİ” ADLI SERGİSİ AÇILDI

