YELKEN KULÜBÜ YARIŞLARA HAZIR
SPOR 4.05.2017 19:34:22 0

YELKEN KULÜBÜ YARIŞLARA HAZIR

YELKEN KULÜBÜ YARIŞLARA HAZIR

Vali Mahmut Demirtaş, Adana Yelken İhtisas ve Su Sporları Kulübünde, kulüp yönetimi bir araya geldi. Vali Demirtaş’ı Kulüp Başkanı Ziya Alim Koçer ile yönetim kurulu üyeleri Kemal Bekaroğlu, Mehmet Şahbaz, Mustafa Tuyan, Feridun Kavi ve Ercüment Dalyan tarafından karşılandı.
Adana Yelken İhtisas ve Su Sporları Kulübü Başkanı Ziya Alim Koçer, yönetim olarak bu yıl bir çok sosyal aktivitelere imza atacaklarını söyledi. Koçer, “6 yıl aradan sonra yeniden Seyhan gölünde Off-Shore yarışması düzenlenecek, 26-27-28 Mayıs tarihleri arasında yapılacak bu yarışmaya 10 takım katılacak. Eşsiz manzarası ve 67.8 Km büyüklüğündeki Seyhan Gölümüz su sporları için ideal bir yer. Bu tür etkinliklerin çoğaltılması Adana’mızın tanıtımına büyük katkı sağlayacağına inanıyorum” diye konuştu.vali_yelken_kulubu2017 (1)
Vali Mahmut Demirtaş ise, kentin tanıtımına, ekonomisine katkı koyan tüm kurumlara, destek verdiklerini belirterek “Sizler organizasyonunuza odaklanın. 6 yıl aradan sonra böylesine önemli bir organizasyona tekrar hayata geçirdiğiniz için sizleri kutluyorum. Valilik olarak üzerimize düşen ne varsa yapacağız” diye konuştu.
Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak’ın da hazır bulunduğu ziyarette Vali Mahmut Demirtaş, Yelken Kulübünü gezerek Başkan Ziya Alim Koçer’den bilgiler aldı.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

28.8° / 22.1°