“YETERKİ DİLEK DİLE” KİTABINA İMZA GÜNÜ
21.05.2024 00:54:00 0

“YETERKİ DİLEK DİLE” KİTABINA İMZA GÜNÜ

Tarsus Antik Sahaf Kitap Evinde Okurlarına “Yeterki Dilek Dile” kitabını okurlarına imzalayan Dilek Gülmen, kitabın hazırlanmasında ve yayınlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

TARSUS/Dilek Gülmen ’in “Yeter ki Dilek Dile” Kuantum dokunuş Şifa sistemi bireysel seans kılavuzu kitabının ilk imza günü yapıldı.
Tarsus Antik sahaf kitap evindeki imza gününde Dilek Gülmen “Yeter ki Dilek Dile” kitabını okurları için imzaladı. Antik Sahaf Kitapevine katkılarından dolayı teşekkür Kuantumda dokonuş Şifa sistemi kurucusu ve uzman eğitmeni. Yeter ki Dilek dile kuantum dokunuş Şifa sistemi bireysel seans kılavuzu yazarı Dilek Gülmen şöyle konuştu:


“ İmza günümde bana destek olan tüm yakınlarım ve okurlarıma tüm kalbimle minnettarım. Benim için çok özel ve güzel olan bugünde kitabımın içeriği ile ilgilenip bilgi alan kitabı alıp içerisindeki uygulamaları heyecanla ve merakla uygulayacağını söyleyen yeni okurlarım bana ayrı bir mutluluk hissettirdi. Bu kitabı yazmamdaki amaç kendimizi daha derinlere doğru tanıyarak daha kaliteli daha güzel daha mutlu bir hayat yaşayabilmemize aracı olmasıydı. Kitabı okuyup geri dönüş sağlayan tüm okurlarımın olumlu dönüşleri ve teşekkürleri bana amacımı gerçekleştirme yolunda güzel adımlar attığımı gösterdi. 


Kitabın içerisindeki karekodlarla ulaşılan meditasyon ve nefes videolarını da tekrar tekrarlanır yapılabiliyor olması bu kitabı başucumuzda tutmamızı sağlayan sebeplerden birisi. Kitabı yazmaya başlarken bize ve bütüne Şifa olmasına niyet ederek başlamış, sevgi ve Şifa enerjisini yüklemiştim. Sevgi ve şifa artarak büyümeye devam ediyor. Emeği geçen katkı sağlayan herkese teşekkür ederim"


Anahtar Kelimeler: “YETERKİ DİLEK KİTABINA

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

36.4° / 23.6°