YOLLAR KIŞA KADAR YAPILACAK, YEDİGÖZE’DEN SU GELECEK
Manşet Haber 29.05.2019 17:12:25 0

YOLLAR KIŞA KADAR YAPILACAK, YEDİGÖZE’DEN SU GELECEK

YOLLAR KIŞA KADAR YAPILACAK, YEDİGÖZE’DEN SU GELECEK

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, İmamoğlu’nun merkezindeki bozuk yolların kışa girilmeden yapılacağını ilçeye Yedigöze Barajı’ndan su getirilmesi için de önemli bir projenin hazırlığında olduklarını açıkladı.
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, İmamoğlu Belediye Başkanı Kasım Karaköse’yle iftar programına katıldı. Karalar, Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmeden İmamoğlu’na iki park yaptırdığını a nımsatarak,”Artık sizlere daha büyük hizmetler yapacağız, hiç endişe etmeyin. İmamoğlu’nun desteği benim için çok önemliydi. O kadar çok üzerimize gelip, o kadar çok yalan yanlış şeyler söylediler ki! Bunlara inanmayıp bizlere destek verdiğiniz için size şükranlarımı sunuyorum” dedi.
Zeydan Karalar, şunları söyledi:
“Büyükşehir Belediye Başkanı olacağımı söylediğimde bir söz vermiştim. Kışa kadar merkezde yapılmayan tek yolumuz kalmayacak. Köylerin yollarının bitmesi iki yıl sürebilir çünkü bu konuda ihtiyaç çok fazla. Ancak İmamoğlu merkezde tek bozuk yol kalmayacak.
Size bir de su sözü vermiştim. Suyu Yedigöze Barajı’ndan getireceğiz.
Geçmişte bir proje yapmışlar ama eksik. 330 milyon liralık ihale var fakat projenin yüzde 10’u bitmeden 300 milyonu gitmiş. Projeyi bu yüzden durdurduk. Yeniden makul, mantıklı bir proje yapacağız. Bu dönemimde İmamoğlu’na Yedigöze’den su getireceğiz.”




Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

35.5° / 23.5°