YRP BÜYÜKŞEHİR ADAYI SELAHATTİN BAYSAL
SİYASET 14.02.2024 14:09:00 0

YRP BÜYÜKŞEHİR ADAYI SELAHATTİN BAYSAL

Genel Başkan Fatih Erbakan uzun yıllar il başkanlığı görevinde bulunan iş adamı Selahattin Baysal’ı Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıkladı.

YRP BÜYÜKŞEHİR ADAYI SELAHATTİN BAYSAL 

 

 

Yeniden Refah Partisi’nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı iş adamı Selahattin Baysal oldu.

31 Mart’ta yapılacak seçimlerde heyecan her geçen gün artıyor. Partiler seçimlerde aday gösterecekleri isimleri birer birer açıklıyor. Ankara’da yapılan aday tanıtımında  Yeniden Refah Partisi’nin Adana Büyükşehir ve bazı ilçe adayları da açıklandı.

 Genel Başkan Fatih Erbakan uzun yıllar il başkanlığı görevinde bulunan iş adamı Selahattin Baysal’ı Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıkladı. Baysal ,” Ülkemizin siyaset arenasındaki yükselen değeri Yeniden Refah Partisi’nin bir neferi olarak Adana’ya, Adanalıya hizmet etmek benim için büyük bir onurdur" dedi.

Projelerini bir kamuoyu ile açıklayacaklarını vurgulayan Selahattin Baysal açıklamasında şöyle dedi:

 "Adana’nın ihtiyaçlarını biliyoruz. Tarımın, turizmin, sanayinin, enerjinin başkenti olabilecek potansiyeli bünyesinde barındıran bu kadim şehir elbette çok daha büyük hizmetleri hak ediyor. Kentin potansiyelini bildiğimiz gibi eksikliklerini de biliyoruz. Bu eksikliklerin nasıl giderilebileceğini de. Bu kapsamda çalışmalarımıza aylar öncesinden başlamıştık. Şimdi vatandaşımız ile buluşma ve ahlaklı hizmet anlayışımızı onlara anlatma vaktidir. Milletimiz için, Adanalı için biz varız. Bismillah diyerek başlıyoruz.

Adanalılar müsterih olsun. Tüm sorunların çözümü var. Kısa, orta ve uzun vadeli planlarımızla şehrimize hizmet etmeye geliyoruz. İnanmış kadrolarla sadece Büyükşehir’de değil i 15 ilçenin tamamında yetkiyi alacağız ve 1994 ruhuyla kollarımızı sıvayıp işimize bakacağız. Ben Adana’nın tüm kesimlerinden oy alabileceğimizi düşünüyorum. Yerel seçimlerde bir partinin vizyonu kadar adayın vizyonu da önemlidir. Dolayısıyla Adanalıların da bu ilkeyle hareket ederek yetkiyi bizlere vereceğini biliyorum. Tüm problemleri çözerek, karşımıza çıkacak tüm engelleri aşarak hizmet etmeye geliyoruz."


Anahtar Kelimeler: BÜYÜKŞEHİR ADAYI SELAHATTİN BAYSAL

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

32.9° / 20.4°