YÜREĞİR BELEDİYESİ PERSONELİ 47 BİN 700 TL PROMOSYON
YEREL YÖNETİM 12.07.2024 15:42:00 0

YÜREĞİR BELEDİYESİ PERSONELİ 47 BİN 700 TL PROMOSYON

Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı, memur, sözleşmeli memur ve kadrolu işçilere Türkiye’nin en yüksek banka promosyonu için banka yöneticileriyle anlaşma sağlandığını açıkladı.

Yapılan protokole göre Yüreğir Belediyesi’nde çalışan memur, sözleşmeli memur ve kadrolu işçiler 47 bin 700 lira promosyon alacak. Promosyon ücretleri ilk maaş ile birlikte çalışanın hesabına geçecek.

Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı, belediye meclis salonunda gerçekleştirilen toplantıda Yüreğir Belediyesi’nde çalışan memur, sözleşmeli memur ve kadrolu işçiler için anlaşma sağlanan promosyon ücretini açıkladı. 

Türkiye’nin en yüksek banka promosyonunu aldıklarını belirten Başkan Demirçalı, “Bütün imkânları zorladık, Türkiye genelinde en yüksek maaş promosyonu olarak Yapı ve Kredi Bankası ile 47 bin 700 TL için anlaşma sağladık. Promosyon ücretleri Pazartesi veya Salı günü hesaplarınıza yatacak. Güle güle harcayabilirsiniz, hayırlı uğurlu olsun.” dedi. 

Yapı ve Kredi Bankası Şube Müdürü Fatih Mesutoğlu ise Belediye Başkanı Ali Demirçalı’nın çalışanları için mevcut promosyon rakamını alabilmek adına çok uğraş verdiğini, uzun ve zorlu müzakereler sonucu ortaya 47 bin 700 liralık rakamın çıktığını ifade etti. 

Buna göre Yüreğir Belediyesi’nde çalışan toplam 411 memur, sözleşmeli memur ve kadrolu işçi 47.700 TL promosyon ücreti alacak. Promosyon ücretleri ilk maaş ödemesi ile birlikte çalışanların hesabına yatırılacak.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

35.9° / 24.4°