“YÜREĞİR KART UYGULAMASINI BAŞLATACAĞIZ”
SİYASET 28.02.2024 21:04:00 0

“YÜREĞİR KART UYGULAMASINI BAŞLATACAĞIZ”

Ekonomik krizin halkın belini büktüğünü belirten CHP Yüreğir Belediye Başkan Adayı Ali Demirçalı, “Seçimlerden sonra ilk işimiz, Yüreğir Kart uygulamasını hayata geçirerek halkımızın bir nebze nefes almasını sağlamak olacak. Her a

 

 

Ekonomik krizin halkın belini büktüğünü belirten CHP Yüreğir Belediye Başkan Adayı Ali Demirçalı, “Seçimlerden sonra ilk işimiz, Yüreğir Kart uygulamasını hayata geçirerek halkımızın bir nebze nefes almasını sağlamak olacak. Her ay nakit para yükleyeceğimiz Yüreğir kart, ailenin annesine teslim edilecek” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Yüreğir Belediye Başkan Adayı Ali Demirçalı,  saha çalışmasına ağırlık verdiklerini,  halkın sorunlarını dinlediklerini ifade ederek, “Durum vahim, ekonomik krizin halkımızın belini büktüğünü biliyorduk ama Yüreğir’deki manzara tam bir felaket. Ekonomik kriz, işsizlik ve geçim sıkıntısı Yüreğirli hemşerimizin birinci gündem maddesi. Seçimden hemen sonra ilk işimiz Yüreğir Kart uygulamasını hayata geçirip dar gelirli vatandaşlarımızın biraz olsun nefes almasını sağlayıp, mutfaklarda tencerelerin kaynamasına yardımcı olacağız” diye konuştu.

Yüreğir’in ekonomik krizden diğer bölgelere oranla çok daha olumsuz etkilendiğini belirten Demirçalı, “Ekonomik krizin halkımızı nasıl perişan ettiğini sahada görüyorum. Gittiğim her yerde en çok duyduğum sözler ‘geçinemiyoruz, işsiziz, borcumuzu ödeyemiyoruz…’ Bu manzarayı gördükten sonra Yüreğir için yapacaklarımızın ilk sırasına sosyal belediyeciliği aldık” dedi. 

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

37.3° / 22.7°