YÜREĞİR’DE ORTAK HAYALLER’ PROJESİ
Yüreğir Belediyesi’nin Adana Koza Rotary Kulübü iş birliği ile ‘Renkli Eller Ortak Hayaller’ projesini hayata geçirdi, duvar boyama çalışmaları başladı
Yüreğir Belediyesi’nin Adana Koza Rotary Kulübü iş birliği ile ‘Renkli Eller Ortak Hayaller’ projesini hayata geçirdi, duvar boyama çalışmaları başladı
Yüreğir Belediyesi’nin Adana Koza Rotary Kulübü iş birliği ile ‘Renkli Eller Ortak Hayaller’ projesini hayata geçirdi. Proje kapsamında Evlendirme Memurluğunun bahçesi, Kazım Karabekir Mahalle Muhtarlığı’nın duvarı kulüp üyeleri ve eşlerinin katıldığı etkinlikle rengârenk boyandı.
Çalışmalar kapsamında Yüreğir Belediyesi Evlendirme Memurluğu bahçesinde bulunan fotoğraf çekim alanı özgün tasarımla bölgeye adeta renk kattı. Önce duvara projeksiyonla yansıtılan çizimlerin şablonları alındı, daha sonra resim çizmeye hazır hale getirilen duvar, kulüp üyeleri ve eşlerinin hünerli ellerinden çıkan çalışma ile de adeta bir sanat galerisi halini aldı.
Yüreğir’de uygulanan sanatsal çalışmaların fiziksel yaşam kalitesinin de artmasına katkı sağladığını belirten Belediye Başkanı Ali Demirçalı, “El ele verip Yüreğir’i güzelleştirmeye devam edeceğiz.” dedi.

Yükleniyor
Yükleniyor
Yükleniyor
-
1
YASAK 1 MART’TA BAŞLADI
-
2
ADANA’DA KADINLARA FİLM
-
3
ADANA ŞALGAMINA AB TESCİLİ
-
4
BÖBREK TAŞINDA DOĞRU SANILAN 10 TEHLİKELİ BİLGİ!
-
5
SIFIR ATIK BİLİNCİ GÜÇLENDİRİLECEK
-
6
Oktay EROL Yadı/ ADANA İLKYAZDA DAHA GÜZEL…
-
7
ADANA PORTAKAL ÇİÇEĞİ KARNAVALINA HAZIRLANIYOR
-
8
“HEKİMLİK BİR VİCDAN MESLEĞİDİR”
-
9
CHP’DEN ADANA'DA DOĞU AKDENİZ YEREL MEDYA BULUŞMASI
-
10
Turgay DEVELİ Yazdı/ BAŞUCUNDAN BLOKE EDİLEN PARTİ
-
11
İfral TURGUT Yazdı / İMAMOĞLU İÇİN 2430 YIL İSTENİYOR
-
12
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN “POZANTI ATIK SU” AÇIKLAMASI

