“Yüreğir’in geri kalmışlığı sona erecek”
Manşet Haber 22.01.2014 19:05:19 0

“Yüreğir’in geri kalmışlığı sona erecek”

“Yüreğir’in geri kalmışlığı sona erecek”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yüreğir Belediye Başkan Adayı Orhan Bayram, ilçenin geri kalmışlının sona ereceğini belirterek, “Yüreğir’in makus talihini yeneceğiz” dedi.

orhan bayram-yüreğir (9)CHP Yüreğir İlçe Başkanı Turgut Üstün ve ilçe yöneticileri ile buluşan  Orhan Bayram CHP, bayrağını Yüreğir’e dikme zamanı geldiğine dikkat çekerek, “Yüreğir’in geri kalmışlığını sona erdireceğiz. Genç ve dinamik bir yapımızla, ekibimizle, projelerimizle, il ve ilçe örgütlerimizle gümbür gümbür geliyoruz. Sadece Yüreğir’de değil Adana Büyükşehir Belediyesi ile birlikte diğer tüm ilçelerde CHP bayrağını dikeceğiz. Halkımızın bize olan inancı ve güvenine layık olacağız. Üvey evlat muamelesi gören güzel ilçemizin hak ettiği değeri bulmasını sağlayacağız. Hepimize, herkese her kesime çok ama çok önemli görevler düşüyor. Hep birlikte mücadele edeceğiz ve kazanacağız.” dedi.

CHP Yüreğir İlçe Başkanı Turgut Üstün ise parti rozetini taktığı Orhan Bayram’ın örgütün içinden gelen, genç ve başarılı bir mühendis olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yüreğir’de seçimi kazanacaklarına olan inancından zerre kadar taviz vermeyeceğini ifade eden Üstün. “Orhan Bayram, partimizin içinden gelen, emek veren bir kişidir. Kendisiyle birlikte planlı ve başarılı çalışmalar yaparak Yüreğir’de önemli bir başarı sağlayacağız” diye konuştu.

ORHAN BAYRAM KİMDİR?
orhan_bayram1974 yılında Yüreğir'in Anadolu Mahallesi'nde doğan, Dervişler Mahallesi'nde büyüyen Orhan Bayram, ilk, orta ve lise öğrenimini Adana'da tamamladı. 1994 yılında kazandığı Çukurova Üniversitesi Maden Mühendisliği Bölümü'ne başlarken CHP üyesi oldu. CHP'li olmanın verdiği avantaj ve parti alt yapısı nedeniyle aynı yıl CHP'nin Çukurova Üniversitesi Temsilcisi olma başarısını gösteren Bayram, daha sonra CHP Gençlik Kolları İl Sekreteri oldu. Orhan Bayram, 1998 yılında Adana İl Gençlik Kolları Başkanlığı'nı kazandı. 2002 yılına kadar bu görevini sürdüren Bayram 2003-2004 yılları arasında Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcılığı'na kadar yükseldi. CHP'de 2 dönem kurultay delegeliği de yapan Bayram, vatani görevinden sonra iş hayatına atıldı.
Maden Mühendisi olan Bayram, Orhan Bayram İnşaat A.Ş.'nin kurucu ortağı. İnsan kaynakları, sürdürebilir kalkınma modelleri, araştırma- geliştirme (AR-GE) alanlarında birçok kişi ve kuruma danışmanlık yaptı. Evli, biri kız 3 çocuk babası

 

 

 

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

36.4° / 23.6°