ZEYDAN KARALAR’A MHP İL BAŞKANINDAN ELEŞTİRİ
Manşet Haber 14.12.2021 12:31:01 0

ZEYDAN KARALAR’A MHP İL BAŞKANINDAN ELEŞTİRİ

ZEYDAN KARALAR’A MHP İL BAŞKANINDAN ELEŞTİRİ






MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, CHP’li Zeydan Karalar başkanlığındaki Adana Büyükşehir Belediyesi’nden ve Adana Su ve Kanalizasyon İdaresi’nden (ASKİ) işçilerin çıkarılmasına tepki gösterdi.





Bünyamin Avcı, hizmet üretemeyen, sürekli işçi çıkartmasıyla gündeme gelen Zeydan Karalar’ın vatandaşları aldattığını ve Adana’ya zulmettiğini iddia etti.. Avcı “Adana, 30 Mart 2019 seçimlerinde bir tercih yapmış ve CHP’li Zeydan Karalar göreve gelmiştir. Karalar’ın ve temsil ettiği siyasi anlayışın en çok kullandığı ‘emek, emekçi’ söyleminde samimi olmadıkları daha seçimin hemen sonrasında ortaya çıkmış, ilk icraatları emekçileri kapı önüne koymak olmuştur. Karalar’ın teoride emek, emekçi dostu; pratikte ise emek ve emekçi düşmanı olduğu anlaşılmıştır.” dedi.





MHP Adana İl Başkanı Avcı, Adana Büyükşehir Belediyesinin üç yıllık zamanda akılda kalıcı bir eser ve proje üretemediğini da ifade ederek, “ Sayın Zeydan Karalar’a tavsiyemiz hizmet üretmemek için değil, hizmet üretmek için bahane araması, sözlerine sahip çıkması, kapı önüne attığı ve on binlerce aileleriyle birlikte perişan olan çalışanlara zulümden vazgeçmesidir. Kısaca diyoruz ki hizmet üret, emekçiye zulümden vazgeç! Bu kadar basit..” ifadesini kullandı.



Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

28.8° / 22.1°