Tarih: 20.11.2017 20:47

ZOR GÜNLERDEN GEÇIYORUZ

Facebook Twitter Linked-in

Adana Tabip Odası Başkanı Doç. Dr. Ali İhsan Ökten, sağlık ve hekimlik anlamında zor günlerden geçtiklerini, uygulanan sağlık politikalarından çok olumsuz etkilendiklerini söyledi.
Hekimlerin kendi çalıştıkları hastanelerde bile birbirini göremediğini bu nedenle de değişik etkinliklerle bir araya gelmeye çalıştıklarını ifade eden Ökten, Barosu Sosyal Tesislerinde Tabip Odası yönetici, üyeleri ve ailelerinin buluşması amacıyla ‘Sonbahar Kahvaltısı’ düzenlediklerini söyledi.
Tabip Odası Başkanı Doç. Dr. Ali İhsan Ökten, hekimlerin en fazla ihtiyaç duyduğu bu günlerde dayanışma sağlamayı amaçladıklarını dile getirerek şöyle konuştu:
“Sağlık ve hekimlik anlamında zor günlerden geçiyoruz. Uygulanan sağlık politikaları ne yazık ki bizlere çok olumsuz bir şekilde yansıdı. Bu süreçte Adana Tabip Odası olarak tüm hekim arkadaşlarımıza ulaşmaya, sorunlarına çözüm bulmaya çalışıyoruz. Amacımız kendi çalıştığı hastanelerde bile birbirini göremeyen meslektaşlarımızı en azından bu tarz etkinliklerle bir araya getirip, sohbet ortamı yaratmaktır. Hekim ve sağlık çalışanlarının hedef gösterilmeleri bizleri canımızdan bezdirdi. Hekim eş ve çocukları birbiriyle kaynaşarak yoğun geçen iş yaşamından bir nebzede olsa uzaklaşarak güzel havanın tadını çıkararak biraz nefes almak istedik.” tabipler_kahvalti



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —