GECİKEN BİR YAŞ GÜNÜ KUTLAMA MESAJI

Kadim dostumun doğum günü 17 Ocak'taydı. Bugün 18 Ocak Cumartesi. Üzülerek ifade edeyim ki Cuma günü sabah 07.00'den akşam 16;30'a kadar geçen zaman içinde hastanedeydim.

 

Kadim dostumun doğum günü 17 Ocak'taydı. Bugün 18 Ocak Cumartesi. Üzülerek ifade edeyim ki Cuma günü sabah 07.00'den akşam 16;30'a kadar geçen zaman içinde hastanedeydim. Çok yorgun, bitkin bir gün geçirdim. Dolayısıyla sosyal medyayı kullanmaya vakit bulamadim. Bu baglamda kiymetli insanin kusuruma bakmayacağım umut ediyorum.

Dün yeni bir yaş daha alan kıymetli insanı Adana kamuoyu ve Türkiye yakından tanır. Mert bir insan. Sözünün eridir. Attığı adımın hesabını yapar. Samimiyetine içtenlikle inanılır. Çünkü halktan birisidir. Adana'yı Kim 3 dönemim Parlamentoda temsil etti.

Günümüzde Meclis dışında olmasına karşın, her gününü halkla birlikte geçirmektedir. Acı ve mutlu günlerinde halkın yanındadır. Lafı daha fazla uzatmanın manası yok. Bu şahsiyet İbrahim Özdiş'ten başkası değildir.

İbrahim Özdiş, Adana sevdalısı bir şahsiyettir. Her kesimle sıcak diyaloğu olan kent sokaklarında başı dik alnı açık dolaşan siyasi bir aktör olarak tanınır.

Bugün parlamento dışındadır. Ancak kent ve ülke sorunlarina karşı duyarlı bir siyasetci kimligiyle bilinir. Adana kent sokaklarında en rahat dolaşan İbrahim Özdiş, bu yönüyle büyük takdir topluyor.

Değerli okuyucularım, takdir edersiniz ki nerede toplumsal bir eylem, hak arama mücadelesi varsa İbrahim Özdiş'in en ön saflarda yer aldığını görürsünüz.

İbrahim Özdiş'in sözü özü gibidir. Sigara kağıdına not yazıp sonra da buruşturup atan siyasetçi profilinin dışında bir karaktere sahiptir. Partili partisiz gözetmeksizin toplumun her kesimine kendisini yakın hisseden bunu da her platformda dile getiren bir siyaset figürü.

Adana denilince siyaset arenasında İbrahim Özdiş akla gelir. Her kesimle barışık bir insan.

Dün saygın insan İbrahim Özdiş'in doğum günüydü. Ancak yeni yaşını kutlamak bugün baba nasip oldu. Bu gecikmeden dolayi üzgün olduğumu belirtmek isterim.

Yeni yaşının kendilerine, ailesine ve sevenlerine sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini dilerim. Her Adanalı gibi benimle de hukuku var, uzun yıllardır birbirimizi tanıyoruz. Kısacası ağabey kardeş gibiyiz.

Doğum gününüz kutlu olsun. Adana'ya kazandırdığınız yeni eserlerle yücelmeniz en büyük temennimdir. Bu duygularla değerli siyaset insanına bikez daha en derin selam sevgi ve saygılarımı iletiyorum. Nice sağlıklı seneler diliyorum.


Düzgün COŞKUN

20.01.2025 00:28:00

YAZARLAR


SARIÇAM’DA SAZ VE GİTAR KURSU

ÜRETICIYE TOPRAK VE SU ANALIZI HIZMETI

İfral TURGUT Yazdı / AYNAROZ

18. ULUSLARARASI ADANA TARIM-SERA VE BAHÇE FUARI AÇILDI

Hüseyin SUNGUR Yazdı / ESERLERİNİZLE GURUR DUYABİLİRSİNİZ!

TGC 43. BURHAN FELEK BASIN HIZMET ÖDÜLLERI SAHIPLERINI BULDU

“GECİKEN RUHSAT SÜRELERİ EKONOMİYİ VE ÜRETİMİ ZORLUYOR”

BURHAN FELEK ANILDI

SABAH RUTİNLERİ SES SAĞLIĞINI ETKİLİYOR!

TÜKETİCİLERİN ALIŞKANLIKLARI ARAŞTIRILDI

SEYHAN’DA İBADETHANELERDE TEMİZLİK

ADANA’DA LÖSEV’DEN FARKINDALIK YÜRÜYÜŞÜ

FOTOĞRAFLARI VAR İSİMLERİ YOK!

ÖZKE GENÇ İLETİŞİMCİLERLE DENEYİMLERİNİ PAYLAŞTI

ÖRCÜN’DE CUMHURİYET KAMPI

“EKİM GEÇİDİ SANAT ETKİNLİKLERİ” NDE TOPLUMSAL KATKI VE SANAT BULUŞMASI

MHP’DEN EV ZİYARETLERİ