GRUP KONUŞMALARI TOPLUMU KUTUPLAŞTIRIYOR

Siyasi iktidar her türlü yasa ve yönetmeliklerle ilgili düzenlemeleri, bir torbaya koyarak ağzını büzüp gece yarısı yürürlüğe koyuyor.

Siyasi iktidar her türlü yasa ve yönetmeliklerle ilgili düzenlemeleri, bir torbaya koyarak ağzını büzüp gece yarısı yürürlüğe koyuyor.

Ama nedense siyasi partilerin grup toplantısı ile ilgili bir düzenleme yapmıyor. Toplumun en çok strese girdiği dönem siyasi parti liderlerinin salı ve çarşamba günleri yaptıkları konuşmalardan kaynaklanıyor. 

Siyasi parti liderleri ekran karşısında en ağır sözlerle birbirini acımasızca eleştiriyor. Sonra da hiçbir şey olmamış gibi selamlaşabiliyor.

Bu sert ve düşük seviyeli konuşmalar toplumu ciddi manada ayrıştırarak kutuplaştırdığını ve strese soktuğunu görmüyor, göremiyor.

Siyasi parti liderleri grup toplantılarında hitap ederken birbirlerini acımasızca topa tutarken, partililerin yanı sıra toplumun bundan çok etkilendiğini hiç hesaba katmıyor.

Oysa toplumun huzur ve refaha ihtiyacı var. Toplumun yüksek enflasyonun aşağıya çekilmesi, hayat pahalılığının daha fazla can yakmamasını bekliyor. 

Tüm kesimlerin refahının yükseltilmesini istiyor. Asgari ücretlinin çile çektiğini haykırıyor. Emeklilerin sefalet içinde yüzdüğünü haykırıyor.

Gelin görün ki siyasi parti liderlerin gündemi başka! 

Daha kaliteli üretim, daha fazla istihdam, daha fazla ihracattan söz eden yok.

Gidişata bakılırsa toplumun geleceğini düşünen de yok.


Düzgün COŞKUN

27.11.2024 22:07:00

YAZARLAR


TGC BAŞKANI VAHAP MUNYAR İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ’NE KONUK OLDU

EVDE SAĞLIK EKİBİNE TAKDİR BELGESİ

“YAPILMAYAN HİZMETLERİN TAKİPÇİSİYİZ”

“GÖZLEMSEL İNCELEMELERE DAYANAN RAPORLAR BÜYÜK RİSK TAŞIR”

“ZÜBEYDE HANIMIN MÜCADELESİ BİZLERE İLHAM VERİYOR”

“KİMYA ENDÜSTRİ BÖLGESİ ADANA’NIN KADERİNİ DEĞİŞTİRECEK”

SEYHAN BELEDİYESİNDE 10 OCAK BULUŞMASI

LÖSEMİLİ ÇOCUKLARIN GELECEĞİ İÇİN KOŞTULAR

Sabri ARPAÇ Yazdı / TORBA YASA İLE UÇAN KUŞ BİLE HARCA YANİ HARACA BAĞLANDI...

GAZETECİ CEYHUN ÖZGÖNÜL 2 YIL ÖNCE PAYLAŞTI

“BESLENME ÖYKÜSÜ, TANI VE TEDAVİNİN TEMEL TAŞIDIR”

SARIÇAM BELEDİYESİNİN GAZETECİLERLE BULUŞMASI

İbrahim ORTAŞ yazdı YAŞANAN YAPISAL SORUNLAR SÜRDÜRÜLEBİLİR YAŞAMI VE GIDA GÜVENCESİNİ TEHDİT ETMEKTEDİR

ADANA’DA ÜRETİCİYE 26 MİLYON TL’LİK AYÇİÇEĞİ TOHUMU

TONLARCA SAHTESİ İMHA EDİLDİ

TAYVAN’DAN CEYHAN’A YARDIM

GÜRER: “ÇALIŞAN EMEKLİ SAYISINDA REKOR ARTIŞ!