İLAHİ İDER: KİM YONG-UN

Kuzey Kore Diktatörü. Halk arasında adı “İlahi Lider”. Babasından kalma bir düşünceyle genç kızlarla cinsel yakınlığın kendisine “ölümsüzlük” sağlayacağına inanıyor ve bu amaçla oluşturduğu “Zevk Takımına” her yıl 25 bakire kız ilave ediyor.

Kuzey Kore Diktatörü. Halk arasında adı “İlahi Lider”. Babasından kalma bir düşünceyle genç kızlarla cinsel yakınlığın kendisine “ölümsüzlük” sağlayacağına inanıyor ve bu amaçla oluşturduğu “Zevk Takımına” her yıl 25 bakire kız ilave ediyor.

Seçilecek kızların kriterleri ve seçme yöntemi şöyle:

SİYASİ BAĞLILIK  

Kızları bulmak için okullar taranıyor. Önce aileleri inceleniyor. Kuzey Kore'den kaçan aile üyeleri olan, Güney Kore'de veya başka ülkelerde akrabaları olan kızlar ortadan kaldırılarak yok ediliyor.

SAĞLIK KONTROLLERİ   

Kızlar bekaretlerini doğrulamak için tıbbi muayeneden geçiyorlar. Bu aşamayı geçenler, vücudunun herhangi bir yerinde küçük yara izi gibi kusurları varsa eleniyor. Ülkenin dört bir yanından seçilen kızlar bu aşamayı da geçerlerse, Başkent Pyongyang'a getiriliyor

ZEVK TAKIMI 3'E AYRILIYOR

“Zevk Takımı” göreve başlamadan önce iki yıl eğitim alıyor ve dönem sonunda üçe ayrılıyor.    

Birinci grup masaj konusunda  uzmanlaşıyor. Görevleri İlahi Lideri istediği an rahatlatmak.   

İkinci grup, “Şarkı ve Dans Grubu”. Bunların görevi haftada en az iki veya üç gece  Kim Jong-un ve yakın arkadaşlarının eğlenmesi için şarkı söylemek ve dans etmek.  

Üçüncü grup ise "Cinsel Faaliyetler Grubu".  Bunların görevi de Kim Jong-Un ve çevresindeki erkekler ile cinsel yakınlık içinde olmak.

AİLELERİN BAŞKA ÇARESİ YOK

En güzel kızlar  İlahi Lider’e hizmetle görevli iken, diğerleri daha düşük rütbeli generalleri ve politikacıları memnun etme hizmetini yapıyor.

Ebeveynler kızlarının "Zevk Takımı"na katılmasından memnun  çünkü bu Kuzey Kore’nin ekonomik şartları dolayısıyla   açlıktan ölmeyeceklerinin garantisi.

YAŞ KRİTERİ

Kızlar genellikle, öğretmenlerinin tavsiyeleriyle , 13-14 yaşlarında okullardan seçiliyor. Seçilen kızların, ”Hayır,” deme şansları yok. Ama uzun bir meslek hayatı da olmuyor. 25 yaşını geçenler “iş göremez” kabul edilip, genellikle İlahi Liderin korumalarından biriyle evlendiriliyor.

Bir yandan bakınca klasik diktatörlerin en süflisi. Diğer yandan bakınca basit bir Adnan Hoca. Tek fark, yakalanması, yargılanması, cezalandırılmasının imkansız oluşu. Öyle bir düzen kurmuş. Kendisini halktan  izole etmek için bir yalakalar ordusu var. Onları da her türlü yemle besliyor.

Çeşitli hastalıklarla da boğuşuyor. Sarayında kurduğu bir hastane ve bilim adamları sürüsü ömrünü uzatmak için aralıksız araştırma yapıyor. Ne yaparsa yapsın ölecek. Ama o öldükten sonra halk özgürleşecek mi? Sanmıyorum. Özgürlüğün ne olduğunu bilmiyorlar ki.

TEK ÇARE…

  • KUZEY KORE’YE BİR ATATÜRK NASİP OLMASI.

 


İfral TURGUT

15.10.2024 20:46:00

YAZARLAR


AKDENİZ SANAT GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ

"HALK SAĞLIĞINI KORUMAK İKTİDARIN SORUMLULUĞUDUR"

VETERİNER HEKİMLERİ DARP EDEREK HAYVANLARI KORUYAMAZSINIZ!

SEYHANLI MİNİKLERİN TİYATRO HEYECANI

CHP’Lİ SÜMER: ADANA’NIN GÖRÜNTÜSÜ DEĞİŞTİ

TAYSEB'DE SANAYİCİLERE YÖNELİK DESTEK TOPLANTISI

ADANA OSB’DE İKİNCİ BETON SANTRALİ HİZMETE GİRDİ

DSİ'DE FUTBOL HEYECANI

POLATÖZ: ŞİDDETE EN ÇOK UĞRAYAN MESLEK GRUBUYUZ

DÜNYA KADIN ÇİFTÇİLER GÜNÜNDE ACI TABLO

ADANA TENİS TURNUVASI SONA ERDİ

KIZ ÇOCUKLARINA FARKINDALIK EĞİTİMİ

“YANINDA PİLAV OLAN KEBAP ADANA KEBABI DEĞİLDİR”

İYİ TARIM UYGULAMALARI SERTİFİKALI BALIKLAR

CİMRİ, 2 KASIMDA ADANA'DA

ENERJİ VERİMLİ GIDA SAKLAMA TEKNOLOJİLERİNE GEÇİŞ ÇAĞRISI

SÖZEN: BİLİŞİMDE BÖLGENİN ÖNCÜSÜ OLACAĞIZ