İfral TURGUT

Tarih: 24.07.2024 22:33

MAALESEF YİNE BAHÇELİ

Facebook Twitter Linked-in

Yine ininden başını çıkardı ve dedi ki, "Bazı çevreler 2024 yılının içerisinde MHP'ye karşı çok büyük haksızlıklar, iftiralar, küçük görmeler, suçlamalarda bulunmuşlardır. Bunların toplamı 154 kişidir.”  

Aşağıda bu listeyi, yazının sonunda bana da söyleyecek birkaç satırlık yer kalsın diye kısaltarak veriyorum. Bu hezeyan, resmen bir infaz listesidir. Sokaktan çektiğini söylediği militanlarını teçhizatlandırarak sokağa salmasıdır. Zamanı geldiğinde bu dosyayı açıp bunlarla hesaplaşacakmış. Elbette bir hesaplaşma olacak ama o zaman sütre gerisinde kalmak seni kurtarmayacaktır. 

SİYASETÇİLER

Özgür Özel, Deniz Yavuzyılmaz, Gökhan Günaydın, Ali Mahir Başarır, Sezgin Tanrıkulu, Murat Bakan, Yunus Emre, Özgür Karabat, Cumhur Uzun, Ali Öztunç, Mustafa Adıgüzel, Mahir Polat, Ümit Özdağ, Müsavat Dervişoğlu, Uğur Poyraz, Turhan Çömez, Buğra Kavuncu, Ahmet Davutoğlu, Selçuk Özdağ, Ali Babacan, Erkan Baş, Levent Tüzel, Sevda Karaca, Alper Taş,  Cem Toker, Doğan Aydal, Ahat Andican, Aytun Çıray, Bahattin Yücel, Ali Haydar Fırat, Emin Şirin, Fikri Sağlar, Gülay Yedekçi, Nazif Okumuş, Önay Alpago, Bahadır Erdem,  Gaye Usluer, Nesrin Nas, Ufuk Söylemez.  

GAZETECİLER

Murat Muratoğlu, Akif Beki, Ali Kemal Erdem, Altan Sancar,   Barış Pehlivan,   Çiğdem Toker, Deniz Zeyrek, Dinçer Gökçe, Nedim Türkmen, Elfin Tataroğlu, Doğan Şentürk,   Fikret Bila, Hüsnü Mahalli, İbrahim Kahveci, İsmail Saymaz,  Mehmet Tezkan, Merdan Yanardağ, Miyase İlknur, Murat Ağırel, Murat Yetkin, Nevşin Mengü,   Orhan Uğuroğlu,   Emre Kongar, Timur Soykan, Uğur Dündar, Yaşar Aydın, Yavuz Selim Demirağ,   Mustafa Balbay,   Orhan Bursalı, Namık Koçak, Özlem Gürses, Yalçın Doğan.

HUKUKÇULAR 

Celal Ülgen, Afşin Hatipoğlu, Bülent Yücetürk, Ruşen Gültekin, Figen Çalıkuşu, Gürkan Çakıroğlu, İlhan Cihaner, Mehmet Saral, Salim Şen, Gamze Pamuk Ateşli.

AKADEMİSYEN YA DA ARAŞTIRMACILAR

Can Selçuki, Ceren Kumbasar Mumay, Güven Gürkan Öztan, Berk Esen, Can Kakışım, Haldun Solmaztürk, İbrahim Uslu, Eren Aksoyoğlu, Erol Mütercimler, Mehmet Ali Kulat, Mehmet Yaşar Altındağ, Oğul Aktuna, Mithat Baydur, Öner Günçavdı, Sait Yılmaz, Ersin Kalaycıoğlu, İpek Özkal Sayan, Semih Turhan, Sezin Öney, Suat Özçelebi, Seda Demiralp, Osman Sert, Burak Cop, Barış Övgün, Necati Özkan, Tacire Bektaş, Tayfun Atay, Onur Alp Yılmaz, Gülgün Erdoğan Tosun.

DİĞER

Türker Ertürk (Emekli Amiral), Hanefi Avcı (Emekli Polis), Ömer Zengin (Sinan Ateş’in arkadaşı).

Bu Türkiye’nin bir onur listesidir. Örtülü faşizmin açık uygulamalarına rağmen, alınlarının akıyla dimdik mücadele eden kahramanların listesidir. İster yüzüklü, ister yüzüksüz elinle tut, o listeyi bir gün sana yedirirler.

 

 

 Kendinden geçmiş Bahçeli bakın neler söylemiş

 

Deli gibi saçmalayamayan, çoklu organ yetmezliğinden komaya girmemiş bir siyasetçinin sözleri de bunlar. Sinan Ateş davasıyla deşifre olmuş, yarım yamalak bir beyinle, zorla ayakta durmaya çalışan bir bedenin normal sonuçları bunlar.

 

 

 

 


Orjinal Köşe Yazısına Git
— KÖŞE YAZISI SONU —