SEYHANLI YILDIZ VE MİNİKLER TÜRKİYE ŞAMPİYONASI YOLUNDA

Türkiye'nin nüfus yoğunluğu açısından en büyük beş ilçeden birisi olma ünvanına sahip Seyhan, ağır sorunlarının üstesinden gelebilmek için ciddi planlama çalışmaları yürütürken, diğer yandan sosyal, sportif ve kültürel etkinliklere de ağırlık veriyor.

Türkiye'nin nüfus yoğunluğu açısından en büyük beş ilçeden birisi olma ünvanına sahip Seyhan, ağır sorunlarının üstesinden gelebilmek için ciddi planlama çalışmaları yürütürken, diğer yandan sosyal, sportif ve kültürel etkinliklere de ağırlık veriyor.

Seyhan Belediyesi Halk Oyunları ekibi, başarıdan başarıya koşuyor. Aldıkları birinciliklerle takdir topluyor.

Ekip sergiledikleri oyunlarla kendilerinden söz ettiriyor. Yıldız ve Minikler kategorisindeki başarılarıyla adeta göz kamaştırıyor.

Kilis’te düzenlenen Adana, Aksaray, Karaman, Mersin ve bu ilden 500 yarışmacının katıldığı Türk Halk Oyunları Kulüpler Bölge Yarışması’nda Seyhan Belediyesi Halk Oyunları ekibi ‘Minikler’ ve ‘Yıldızlar’ kategorilerinde birincilik elde ederek kente dönmesi büyük coşku uyandırdı.

Seyhan Belediye Başkanı Avukat Oya Tekin'in halk oyunları ekibini makamında kabul ederek kutlaması oyunculara büyük moral kaynağı olduğu rahatlıkla söylenebilir.

Belediye tarafından halk oyunları ekibi ve egiticilerinin kabulü ile ilgili sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımda yüzlerin güldüğü, heyecanın dorukta olduğu dikkatten kaçmıyor. Bu tablo Başkan Tekin'in yanı sıra Seyhan halkını de sevindiriyor.

Başkan Oya Tekin, miniklerin Türkiye Şampiyonasında Adana’yı temsil edecegini vurgulanması şampiyona öncesi kentte büyük heyecan yaratacağını söylemek iyimserlik olmaz sanırım. Kabul sırasında Başkan Tekin'in ekiple yakından ilgilendiği gözlemleniyor.

Bu ilgi, kategorilerinde önümüzdeki dönemde Türkiye Şampiyonasına katılacak yarışmaların sinerjisini artıracaktır. Çalışmalara şimdiden hazırlanmalarını sağlayacaktır.

Seyhan Belediyesi Halk Oyunları ekibinin gözü şimdiden Türkiye Şampiyonasında.

Seyhanlı halk oyunları ekibinden şampiyonada derece bekliyor. Seyhan Belediye Başkanı Sayın Avukat Oya Tekin'in ekibe gösterdiği yakın ilginin artarak devam etmesi de beklenir.

Kaldı ki Sayın Tekin Belediye Başkanı olmanın ötesinde halk oyunları ekibine bir "anne" şefkati ile yaklaştığı dikkat çekiyor.

Seyhan Belediyesi Halk Oyunları ekibine başarı diliyor, yolları açık olsun demek istiyorum.


Düzgün COŞKUN

21.07.2024 15:41:00

YAZARLAR


KIVANÇ: OVP EKONOMİ VE İŞ DÜNYASI İÇİN ÖNEMLİ HEDEFLER İÇERİYOR

MİGREN HASTALIĞI TÜRKİYE'DE EN ÇOK 50 YAŞ ALTI ERİŞKİNLERDE GÖRÜLÜYOR

TEKİN: SEYHAN MUTFAK PROJEMİZİ HAYATA GEÇİRİYORUZ

“VAHŞİCE YAPILAN AĞAÇ KATLİAMINI ŞİDDETLE KINIYORUZ”

SEYHAN DEVLET HASTANESİNE KADIN BAŞHEKİM

İNŞAAT SEKTÖRÜ İŞ KAZALARININ EN SIK YAŞANDIĞI ALAN

AYDAR: BEŞ AYDA BÜYÜK PROJELERİ HAYATA GEÇİRDİK

GAZETECİLERE TEHDİTLERE KINAMA

KASAP, KEBAP VE LOKANTA İŞLETMELERİ BİLGİLENDİRİLDİ

“BEN KÜBA”, 60. YILINA ÖZEL GÖSTERİMLE ADANA ALTIN KOZA’DA

ALTIN KOZA FESTİVALİNDE ''SEVGİ KORTEJİ'' YAPILMAYACAK

"PAMUKTA HASAT SÜRERKEN ÇİFTÇİLER ENDİŞELİ"

MHP’DE BAŞKANLAR GÖREVE BAŞLADI

YERFISTIĞINDA HASAT BAŞLADI

ADANA SANAYİ SİTESİNDE YANGIN

4 MAÇTA 1 PUANA RAZI OLDU

ADANASPOR’DA BAMBA İÇİN SAYGI DURUŞU