ÜLKENİN SORUNU CHP’NİN İÇ MESELELERİ DEĞİLDİR

31 Mart seçimlerinde AKP en büyük hezimeti yaşadı.

Fakat AKP hezimeti ülke olarak çok tartışılmadan bir “normalleşme” denen olay yaşandı. Tamda AKP tarafının istediği olaylar yaşandı bu süreçte.
Tartışılması gereken AKP iken yine yeniden CHP kamuoyunda iç meseleleri ayrışmalar tek bir ses gibi medya tarafından masaya getirildi.
Ülkenin birçok sorunu var. Öncelikle ekonomi ve emekli meseleleri var, gerçi hangisini sayayım? o kadar çok mesele var ki, desem olmuyor sussam olmuyor durumu gibi. Bakın, ülkede Tarım özellikle sanki bitirilmek isteniyor gibi.ülkenin önce limanları satıldı, fabrikaları dahası şeker fabrikası ve SEKA kapatıldı. Bütün bunlar çıldırmış insanların yapması gereken bir olaydı. Peki neden böyle davranılıyor ülkede?
bazı şeyler kamuoyundan kaçırılıyor. İnsanların bakış açısı başka yönlere çekiliyor. öyleyse hükümet bunları neden yapıyor? asıl soru bu olmalı…
bu kadar olumsuz kararlara bir hükümet nasıl olurda adım atar. kamuoyu o zaman neden hep CHP içindeki çekişmeleri konuşuyor? Konu şu, ata sözleri aslında bazen doğruları söyler, mesela, “ateş olmayan yerden de duman çıkmaz”. Parti içinde olan çekişmeler mesela Genel merkez, İmamoğlu ve Kılıçdaroğlu tarafları son günlerde hükümetin hataları dile getirilmesi gerekirken parti içdeki çekişmeler hep önde oldu.sadece çok bir şeye etki etmeyecek gençlik kolları seçimlerinde bile genel merkez adına şehirde abi rolünü üstlenmeye çalışanların siyasi tecrübe benim diyenlerin gençlik üzerinde baskı tarafı olması kamuoyu ebetteki çok tartışacak!… birde AKP tarafının her taraftan çok güzellemeler yapıldığını unutmamak gerek. mesela işi tıkırında olan medya, mesela devlet memuru olanların düzenin bozulmasını istememeleri bütün bunlar ülkede hep bakış açısını başka yere yani CHP iç meseleleri sanki çok önemliymiş gibi günlerdir Hacı bektaş ta kılıçdaroğlu konuşması konuşuluyor. aslında bir Belediye Başkanın sanki parti başkanı gibi konuşmasına parti içinde kimsenin diyecek bir lafının olmamasıda ayrı tartışılması gereken bir konu. demem o ki, ülke sorunu AKP’nin ülke ekonomisini çığırından çıkarması ve sadece bunun üzerine odaklanmak gerek diye düşünüyorum. Bakın ormanlar yanıyor ve yeterli uçak yok, cumhurbaşkanı “itibardan tasarruf olmaz” diyor ve 13 sahibi olmanın itibar olduğunu kanıtlamaya çalışıyor. halbuki bu ülkede açlıktan kim ölmüş dediğimiz olaylar gerçekleşmek üzere kimse bunun farkında değil. Tekar ediyorum bu ülkenin meselesi CHP’nin iç sorunları değildir


Süleyman YALÇIN

21.08.2024 15:13:00

YAZARLAR


'BU PROJE KADINLAR VE GENÇLER İÇİN İŞ KAPILARI AÇACAK'

ADANA FİRMASINA 2 AY SÜRE VERİLDİ

OYA TEKİN’DEN HEMŞEHRİ DERNEK TEMSİLCİLERİ İLE ÇALIŞTAY

ATA DEMİRER GAZİNOSU ADANA’DA

THY'DEN TRAVELX IDEATHON YARIŞMASI FİNAL HEYECANI BAŞLIYOR

CEYHAN BELEDİYESİNDEN, KENTİN GELECEĞİ İÇİN TMMOB İLE ORTAK PROTOKOL

BERİŞ: İKLİM DEĞİŞİKLİĞİNİ FIRSATA ÇEVİRMELİYİZ

JERZY SKOLIMOWSKI’YE ADANA ALTIN KOZA’DAN YAŞAM BOYU BAŞARI ÖDÜLÜ

TEKNOFEST 2024 ADANA ZİYARETÇİ KAYITLARI BAŞLADI!

“GROSERİ’DEN YAZA VEDA İNDİRİMLERİ”

ADANA TEKNOFEST’E HAZIRLANIYOR

“AĞAÇ KESİMİNİN BÜYÜKŞEHİR TARAFINDAN YAPILMADIĞI ANLAŞILDI”

ADANA ALTIN KOZA’NIN EDEBIYAT UYARLAMASI FINALISTLERI BELLI OLDU

SABAHATTİN EŞBERK MEZARI BAŞINDA ANILDI

ADANA VE MERSİN’DE 15. MAĞAZASINI AÇTI!

Ç.Ü DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİNDEN 135 YENİ MEZUN

ADANA OSB 4. GENİŞLEME BÖLGESİNİN ENERJİ PROJESİ TAMAMLANDI