ADANA’DA “ÇEVRE VE ÇOCUK ŞENLİĞİ”

19.04.2022 22:32:02

ADANA’DA “ÇEVRE VE ÇOCUK ŞENLİĞİ”






Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü tarafından Adana’da 23 Nisan’da “Çevre ve İklim Değişikliği” konulu “Çevre ve çocuk Şenliği” düzenleneceği açıklandı.





Adana Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden bu konuda yapılan açıklama şöyle:





“23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda geleceğimizin teminatı çocuklarımızı “Çevre ve İklim Değişikliği” konusunda bilgilendirmeyi ve bu konuda bilinçlendirmeyi amaçlayan, eğitici ve eğlenceli içeriklerin yer alacağı “Çevre ve Çocuk Şenliği”nin 81 ilimizde yer alan Millet Bahçeleri başta olmak üzere ilin imkânları hava koşullarının dikkate alınarak mümkün olduğunca açık havada gerçekleştirilmesi planlanmaktadır. Söz konusu şenlikte Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü tarafından çocuklarımız için en az üç atölye çalışması yapılması imkanı sağlanacaktır. Atölye çalışmaları için örnek bilgilere https://we.tl/t-i79BiVOQ22 bağlantısından ulaşılabilecektir.





Bu kapsamda belirtilen etkinliklerin çocuklarla birlikte 23 Nisan 2022 tarihinde Yüreğir Belediyesi Millet Bahçesi’nde 14.00-17.00 saatleri arasında yapılması planlanmaktadır.





Kamuoyuna saygı ile duyurulur.”




1

ADASO’DA YEŞİL VE DİJİTAL DÖNÜŞÜM DESTEK PROGRAMLARI KONUŞULDU

2

"ÜRETEN DE, TÜKETEN DE MAĞDUR"

3

KALP VE DAMAR SAĞLIĞINIZ İÇİN 10 ÖNEMLİ ÖNERİ!

4

“KALP SAĞLIĞI İÇİN HER YAŞTA HAREKET ŞART”

5

SEYHAN’I YÜREĞİR’E BAĞLAYAN YAVUZLAR KÖPRÜSÜ AÇILDI