ÇOCUKLARA DONDURMA ŞÖLENİ

4.08.2017 14:56:00

ÇOCUKLARA DONDURMA ŞÖLENİ

Adana Barosu Başkanı Av. Veli Küçük, Seyhan ilçesindeki Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Adana Valiliği Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezinde kalan çocukları yönetim kurulu üyeleri ve çocuk hakları komisyonu ile ziyaret etti.
Kurumda kalan tüm çocuklar için ayrıca dondurma şöleni düzenleyen baro yönetimi yüzerini boyayıp, çocuklarla Mickey Mause kostümlü oyuncular ve palyaçolar ile müzik eşliğinde danslar edip keyifli saatler geçirdi.
Baro Başkanı Av. Veli Küçük, ülkemizde bazen çocuklara yönelik cinsel taciz, istismar, şiddet vakalarını üzülerek gördüklerini belirterek, şöyle konuştu:
“Herkesin gelip burayı görmesini isterim. Çocuklara vermiş olduğumuz sözü tutarak dondurma şöleni düzenledik. Onlar da bizler de çok mutlu olduk. İnsan haklarına, çocuk haklarına, evrensel hukuk ilkelerine ve mevzuata bağlı kalmak, tarafsız, şeffaf, hesap verebilir ve işbirliğine açık olmak, çocuğun yüksek yararı çerçevesinde; bilimsel veriye dayalı sürdürülebilir hizmet veren kurumların sayılarının artmasını bekliyoruz. Çocuklarımıza vereceğimiz en değerli şey; sevgidir.”baro_dondurma  (3)
Adana Valiliği Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürü Mehmet Balcı, yurt ve yuvalarda kalan çocukların her ihtiyacının devlet tarafından rahatlıkla karşılandığını dile getirdi, “Korunmaya muhtaç çocuklar alanında hizmet verdiğimiz toplamda 60 çocuğumuzun barınıp yaşamlarını sürdürebileceği bir yer burası. Onların hiçbir şeye ihtiyacı yok, sadece istedikleri sevgi, ilgi ve bir tebessüm.” dedi.
baro_dondurma  (1)



1

ORHAN: SİNEMA UMUTTUR, SİNEMA DAYANIŞMADIR

2

TÜRKİYE’DE AĞUSTOS AYINDA 134 BİN 155 KONUT SATILDI

3

“NEFES AL, DOĞA İLE BÜTÜNLEŞ“

4

GÜRER: “HAYVANCILIKTA ALARM ZİLLERİ ÇALIYOR”

5

DİKKAT! BİLİNÇSİZ KULLANIMI SAĞLIĞI TEHDİT EDİYOR!